maanantai 2. heinäkuuta 2012

Battlefield 3: tuplapisteviikko

Electronic Artsin yritykset kannustaa ja koukuttaa ihmisiä pelaamaan Battlefield 3 -peliä jatkuvat eli jälleen on luvassa ajanjakso, jolloin kaikki pelissä saadut kokemuspisteet saa kaksinkertaisena. Kokemuspisteiden avulla saa avattua käyttöön uusia aseita ja välineitä, yksittäisten aseiden varusteisiin (tähtäimiin, äänenvaimentimiin jne) pisteillä ei valitettavasti ole vaikutusta. Nyt on hyvä mahdollisuus kartuttaa asekokoelmaa, etenkin hahmoluokilla joilla ei normaalisti tule pelattua.

Tapahtuma kestää ensimmäisen puoli viikkoa kaikilla pelaajilla ja jatkuu lopun viikon Premium -paketin hankkineilla. Kyseessä on toki samalla yritys saada ihmiset ostamaan BF3 Premiumin, mutta kerkeää tuon puolen viikon aikanakin jo pelailemaan paljon.

Tapahtuma on juuri alkanut ja kaikille yhteinen jakso loppuu keskiviikkoiltana Premium-jakson kestäessä ensi maanantain aamuun. Tarkemmat ja viralliset tiedot löytyvät osoitteesta

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654783811912991

2 kommenttia:

 1. Ärsyttävää tuollaien Premiumpakotus, vaikka täytyy tunnustaa että itselläkin meni tilaukseen... Tosin Verkkokaupasta ja Ahvenanmaan suoratoimituksena, en ala maksamaan lisäosista 50 euroa. Etenkään kun en saa siitä edes itään lisäalennusta vaikka omistan jo B2K:n..

  Tähän tuplapisteviikkoon en siis Premiumini kanssa ehdi vaan täytyy tyytyä näihin pariin päivään mitä tässä on. Toisaalta en ole kyllä sen erikoisemmin pelannut (esim. eri hahmoluokalla) vaikka tosiaan siitä voisi olla nyt hyötyä. Kai olen vain laiska kun en jaksa opetelella eri hahmoluokilla pelaamista vaan hyppelehdin itsemurhahakuisesti assaultillani tai satunnaisesti enskalla ympäri pitäjää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ei ole mikää ihme että tuo premium on aiheuttanu paljon närää pelaajien keskuudessa. minäkin tuossa pari viikkoa sitten tilasin sen, tosin lähinnä vaan niiden lisäkenttien vuoksi. tilasin sen n. 40 eurolla thehut.com -sivustolta eli briteistä, en halunnu itekkää maksaa yhtää sen enempää kuin oli "pakko".

   koita "lohduttautua" sillä, että kun sulla kestää vähemmän aikaa tuo tupla-xp-aika, niin joudut/saat pelaamaan bf3:ea pidemmän aikaa saadaksesi ne kaikki aseet joten saat paremmin vastinetta rahallesi :D

   minäki alotin pelaamaa assaultina ja pakko myöntää että olen itekki harrastanu paljon sitä itsetuhoista ympäriinsä hyppelemistä vain sen vuoksi, että voisin herättää tuupertuneita joukkuetovereita vain tullakseni itse ammutuksi :D olen tosin alkanu nytten treenaamaan myös engineerillä ja supportilla pelaamista, jotta hädän hetkellä voisin jeesata tiimiä vaihtamalla luokkaa. lähinnä vain reconina en ole ollu paljoa, taito ei yksinkertaisesti riitä siihen että yhtäaikaa pitäisi löytää hyviä sniputtelupaikkoja ja ollakseen vielä suojassa kurkunviiltäjiltä :D mun suosikkihommat on tällä hetkellä medicin ja tankin kuskin tai tankissa olevan kolmannen jäsenen (kohteiden spottaajan/lukitsijan) tehtävät :)

   Poista