maanantai 23. heinäkuuta 2012

Steam Summer Sale 2012: Päivittyvät tarjoukset


Päivitän tähän postaukseen erikseen Steamin kesäalen nopeammin vaihtuvia tarjouksia. Uusia tarjouksia tulee parin tunnin välein, joten ei ole mielekästä tehdä uutta postausta jokaisesta erikseen.

Valitettavasti syötteenlukijat ja muut vastaavat eivät toimi kovinkaan hyvin tälläisten myöhemmin päivitettävien postausten kanssa. Vaikka tarjoukset päivitettäisiin uusiin, ei postaus nouse "uudeksi" kirjoitukseksi lukijaohjelmassa. Siispä jos olet seurannut blogiani jollain lukijaohjelmalla, suosittelen tämän tarjouskampanjan seuraamisen ajaksi lisäämään tämän tarjoussivun nettiselaimen kirjanmerkkeihin ja tarkastamaan tarjoukset sitä kautta. Osoite on siis

http://mikkoakinkiinnostaa.blogspot.fi/2012/07/steam-summer-sale-2012-paivittyvat.html

Mutta nyt varsinaisiin tarjouksiin:


Nyt on viimeisimmät lyhyemmän ajan tarjoukset voimassa, joten kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi jos jotkut näistä peleistä himottaa. Tarjoukset ovat voimassa kello 20:00 saakka.

Viimeisenä yhteisön valintana ovat myöhäisemmät Fallout -pelit, jotka ovat ydinsodan jälkeisiä roolipelejä. Fallout 3:n Game of the Year Editionin ja Fallout: New Vegasin saa 5,00 eurolla ja New Vegas Ultimate Editionin 10 eurolla.

http://store.steampowered.com/sale/summer2012_fallout

Zombieista kiinnostuneet saavat The Walking Dead -pelin kaikki viisi episodia 15,00 eurolla.

http://store.steampowered.com/app/207610

Useammankin kerran tarjouksessa ollut Saints Row: The Third lähtee 7,50 eurolla ja sama lukuisine lisäsisältöineen (Saints Row: The Third Franchise Pack) 17,60 eurolla.

http://store.steampowered.com/app/55230

Viimeisenä tarjouksessa on Max Payne -pelit. Ensimmäisen ja toisen osan saa 2,50 euron kappalehintaan tai yhdessä 3,75 eurolla ja Max Payne 3:n 25,00 eurolla.

Max Payne 1 + 2: http://store.steampowered.com/sub/604
Max Payne 3: http://store.steampowered.com/app/204100


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti