maanantai 30. heinäkuuta 2012

Arvonta: Trine Bundle

Steamin lahjatoiminnon kanssa on ongelmia, joten annan arvonnalle lisäaikaa kaksi päivää eli keskiviikkoon kello 18:00 saakka. Olen ottanut jo yhteyden Steamin ylläpitoon asian tiimoilta. Jos ongelma ei ratkea, vaihdan palkinnoksi toisen pelin, mutta ilmoitan asiasta täällä sitten kun saan lisää tietoa. Pahoittelut!


Steam joko bugittelee tai sitten ylläpito kerkesi puuttumaan antamaani palautteeseen. Koska alkuperäinen arvonta-aika on vielä edessäpäin, suoritan arvonnan edelleen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti eli kello 18:00 eli 10 minuutin kuluttua :)

Nyt on vuorossa tämän blogin ensimmäinen arvonta. Blogin aihepiiristä johtuen voittaja saa Trine Bundlen, joka sisältää suomalaisen pelifirman Frozenbyten kaksi erinomaista peliä eli Trine 1 ja Trine 2

Molemmat pelit sijoittuvat erittäin nätteihin fantasiamaisemiin ja pelaaminen tapahtuu juontoa myöten kuin satukirjassa ikään. Pelaaja voi valita hahmokseen ritarin, velhon tai varkaan ja vaihtaa  näiden välillä milloin hyvänsä. Jokaisella hahmolla on erilaiset taidot, joten hahmon kannattaa valita tilanteen mukaan. Ritari hakkaa miekalla ja suojelee kilvellä, velho luo tyhjästä erilaisia esineitä ja varas kiipeää ketterästi köyden avulla korkeuksiin. Molemmat pelit ovat reilun pituisia, joten pelattavaa riittää enemmän kuin tarpeeksi.

Tietoa Steamin sivuilla: Trine | Trine 2
Arvostelut Peliplaneetta-sivustolla: Trine | Trine 2

Pelit vaativat toimiakseen Steam -ohjelman, mutta sen saa asennettua ilmaiseksi ja olen tarvittaessa valmis neuvomaan asennus- jne hommissa. 

Osallistuminen tapahtuu yksinkertaisesti kirjoittamalla tähän postaukseen kommenttina sähköpostiosoitteen tai Steam -tunnuksen, jolla saan voittajaan yhteyden. Arvonnan suoritan maanantaina 30.7. kello 18:00 ja ilmoitan voittajan pian sen jälkeen. Suosittelen osallistumista kaikille joilla tätä peliä ei vielä ole, koska kyseessä on vallan mainiot pelit. Onnea kaikille osallistujille! :)

** Varaan itselleni oikeuden tehdä muutoksia tähän arvontaan, mutta todennäköisesti ne ovat vain muutoksia tähän arvonnan ja pelien kuvaukseen **

Alla on pelivideota aivan Trine 2:n alusta. Suosittelen avaamaan videon isommaksi alanurkassa olevasta Youtube-painikkeesta, niin kuvasta saa paremmin selvää. :)


8 kommenttia:

 1. myllari.emilia@gmail.com

  pakko osallistua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tällä hetkellä voitonmahdollisuutesi ovat ainakin suht hyvät :D

   Poista
 2. steam id: Syöpä666

  VastaaPoista
 3. Täs on maailman reiluin jätkä!

  Steam id: mani7777

  VastaaPoista
 4. tuomas.nurmela@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa!
  adalmiinan@wippies.fi

  VastaaPoista
 6. Nice! Mä oon messis kuten aina: katri.ojaniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 7. tea.kyllonen@gmail.com

  VastaaPoista