tiistai 3. heinäkuuta 2012

Pelattu: Battlefield 3 - insinöörielämää

Koska Battlefield 3 on nyt tuplapisteviikon vuoksi ajankohtainen peli, ajattelin laittaa tänne lyhyehkön pelaamisvideon siitä. Liityin peliin kesken kaiken ja kierros loppuikin jo 10 minuutin kuluttua eli kovinkaan paljoa ei kerennyt tapahtumaan. Tuo ei sinänsä haittaa, onpahan ainakin sopivan pitkä videosessio tänne blogiin laitettavaksi.Kenttä oli Caspian Border, joka on valtavan kokoinen alue loivine nurmisine rinteineen ja siellä on paljon tilaa huristella esimerkiksi tankeilla ja jeepeillä. Valitsin hahmoluokaksi engineerin, joiden pääasialliset vastuualueet Battlefield 3:ssa ovat omien ajoneuvojen kunnostus sekä vastustajien ajoneuvojen tuhoaminen ja Caspian Borderin niityillähän niitä tuhottavia riittää.

Peli sujui suhteellisen hyvin. Onnistuin kyllä jäämään oman joukkueen tankin alle jo ennen tukikohdasta poistumistakaan ja ammuin varmaan kymmeniä panoksia oman joukkuetoverin niskaan (kohdassa 6:12) kun sekoitin tämän viholliseen, mutta toisaalta sain tuhottua muutamat ajoneuvot ja mikä hauskinta - puukotettua yhden vihollisen (9:05) :)

Tuttuun tapaan alla olevan videon saa suuremmaksi oikean alakulman Youtube-näppäimestä ja sieltä saa vaihdettua kuvan koon lisäksi sen tarkkuuttakin (rataspyöräkuvakkeen takaa) omalle koneelle ja nettiyhteydelle sopivaksi. Kyseisten asetusten muuttaminen on jopa suositeltavaakin, sillä tässä blogin sivulla kuva jää todella pieneksi eikä siitä saa kunnolla edes selvää.


2 kommenttia:

 1. Ei mulla muuta ku että heitin kaverikutsua tuolla bäfän puolella. :)

  Mitä ohjelmaa käytät kun filmailet omaa pelaamistas? Itselläkin käyny mielessä mutta sopivaa ohjelmaa en oo löytäny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva, voidaa sitte joskus mennä yhdessä vihollistulen eteen ja herätellää vuoronperää toisiamme henkiin :D

   olen käyttäny tuohon fraps -nimistä ohjelmaa (www.fraps.com), joka on tosin maksullinen ohjelma. olen tekemässä kuitenkin selvitystyötä , että löytyisikö jotain ilmaista ja edes kohtuullisen hyvää ohjelmaa tuohon käyttöön. jotkut kehuivat esimerkiksi bandicam -ohjelmaa (www.bandicam.com/fi). nintendo -pelien kuvaamisissa olen käyttäny emulaattorien omia nauhoitustoimintoja.

   Poista