torstai 19. heinäkuuta 2012

Steam Summer Sale 2012: Päivä 8Steamin alennuskampa alkaa olemaan jo loppusuoralla, koska tarjouksessa olevat pelit näyttävät olevan jo uusintakierroksella. On näissä uusinnoissa silti se hyvä puoli, että nyt on mahdollisuus hankkia pelejä jotka missasi ensimmäisellä kerralla. Mielestäni kiinnostavimmat tarjoukset ovat kuitenkin seuraavat:

Amnesia: The Dark Descent on oikeasti piinaavaa jännitystä sisätävä kauhupeli, jossa hiippaillaan pimeissä karmaisevien olentojen täyttämissä vankityrmissä ja muissa paikoissa ilman minkäänlaista aseistusta. Pelin saa nyt 3,75 eurolla.


Witcher -pelit ovat paljon kehuja saaneita toimintaroolipelejä. En ole pelannut ensimmäistä osaa vielä kovinkaan pitkälle joten en voi sanoa muuta kuin että alku vaikutti ainakin erinomaiselta. Ensimmäisen osan saa 2,00 eurolla, toisen 16,00 eurolla ja molemmista saa lisätietoa osoitteesta


Alan Wake on muutaman vuoden takainen kansainvälisestikin menestynyt seikkailupeli sekoittaen mukaan toimintaa ja jännitystä. Alkuperäinen Alan Wake on 7,00 euroa, tämän eräänlainen jatko-osa 3,50 euroa ja molemmat yhdessä 9,00 euroa.


Fallout 3 ja Fallout New Vegas -pelit ovat erinomaisia roolipelejä sijoittuen tulevaisuuteen, ydintuhon jälkeiseen aikaan. Molemmat pelit maksavat 5,00 euroa ja molemmille on ostettavissa myös lisäsisältöä. Pelit löytyy osoitteesta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti