maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kysely pelitarjouksista


Olen kirjoitellut tänne blogiin netistä löytyvistä pelitarjouksista, mutta koska siihen hommaan menee oma aikansa ja vaivansa, niin olen myöskin kiinnostunut tietämään, että onko niille ollu tarvetta tai oletteko hyödyntäneet niitä. Koska ihmiset eivät kommentoi suoraan blogeissa kovinkaan aktiivisesti, päätin madaltaa vastaamiskynnystä tekemällä selvityshomman kyselyn muodossa. Toivoisinkin mahdollisimman monen vastaavaan tuohon oikeassa laidassa olevaan kyselyyn, ei vie aikaakaan paria hiiren naksautusta enempää. Kiitos vastaajille jo etukäteen! :)

4 kommenttia:

 1. Vastasin kyselyyn, mutta vastaan myös oman mielipiteeni tähän selventääkseni. Itse laitoin siis "Pelaaminen kiinnostaa, mutta tarjousjutut eivät". Eli itse en henkilökohtaisesti noita hyödynnä, mutta olen sitä mieltä että jatka ihmeessä niiden suoltamista, sillä varmasti täältä joku niitä bongailee ja helpompaa se on kun joku on jo valmiiksi ne kartoittanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että tuolleen jaksoit tarkentaa, noista kyselyjen tuloksista kun ei koskaan tiedä mitä vastaajat niillä tarkemmin tarkoittavat :) ja en pidä sitä kauheana asiana vaikkei edes puoliakaan blogin seuraajista kiinnostaisi ne tarjoukset, kunhan edes joku niistä saa hyötyä.

   olen muuten tietoinen että blogini on ollut viime aikoina aika pelitarjous- ja kinovisa-painotteinen, mutta koitan saada siihen nyt muutoksen. todennäköisesti tänään nimittäin loppuu stargate universen seuraamiseni, jonka jälkeen voisin keskittyä taas enemmän elokuvajuttuihin :)

   Poista
 2. Mun mielestä nämä tarjousjutut on olleet hyvin mielenkiintoisia ja hyödyllisiä, kun ei itse tule paljoa niitä tarjouksia seurailtua muualta, ja Bloggerissa kuitenkin lähes päivittäin käyn lukaisemassa kaikkien uudet kirjoitukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mukava kuulla, että niistä on ollu iloa ja hyötyä :) saatan muuttaa niiden muotoa niin että lisään itselle tuttujen (ja hyviksi havaittujen) pelien kuvauksia ja muut korkeintaan mainitsen lyhyesti. luulisin ainakin että minun arvailut pelien hyvyydestä ei kiinnosta ihmisiä :D

   Poista