perjantai 6. heinäkuuta 2012

Katsottu: The Expendables


Katsoin The Expendables -leffan torstai-illan ratoksi ja ajattelin kommentoida sitä lyhyesti. En odottanut tältä elokuvalta oikeastaan muuta kuin runsasta määrää tunnettuja näyttelijöitä ja todella miehistä machoäksöniä. Valitettavasti noinkin vähäisillä odotuksilla onnistuin silti pettymään elokuvaan. 

Vaikka elokuvassa onkin paljon tunnettuja näyttelijöitä, vilahtaa suurin osa heistä vain pikaisesti jossain parin minuutin sivurooleissa. Elokuvan juoni on aika perinteinen tai suorastaan mitäänsanomaton, itse asiassa välillä  minulta pääsi jopa unohtumaan että miksi päähenkilöt ylipäätään ovat siellä räiskimässä. Kiinnostus alkoi vaan loppumaan jo kesken ennen elokuvan loppua. Päähenkilöiden  suoritukset olivat menetteleviä, joskaan ei loistavia. Heikkoina hetkinä tosin naurahdin pari kertaa heidän vitseille, mutta se saattoi johtua väsymyksestä.

Dolph Lungrenin hahmo oli niin renttumainen, että alkoi ihan ärsyttämään. Ainoa näyttelijä jonka mukana olemisesta pidin oli Kylmästä Ringistä (Ozista) ja Dexteristä tuttu David Zayas Kenraali Garzan roolissa. Harmi vaan, että hänenkin näyttelysuoritus oli erittäin pökkelöä.

Pahoittelut näin ala-arvoisesta elokuvan "analyysista", harvemmin elokuva saa minua näin sanattomaksi. Ja tälle laatuleffalle on vielä tulossa jatko-osa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti