tiistai 17. heinäkuuta 2012

Steam Summer Sale 2012: Päivä 5


Viidennen päivän pelitarjoukset tulivat jo nelisen tuntia sitten, mutta jospa halukkaat kerkeävät vielä tässä 20 jäljellä olevan tunnin aikana tekemään hankintansa. Suuri osa peleistä on minulle vähemmän tuttuja, joten mainitsen vain ne joista minulla on edes jotain hajua.

Metro 2033 on venäläistekoinen ensimmäisen persoonan juonellinen räiskintäpeli ydintuhon jälkeisestä ajasta, jolloin ihmiset asuvat maan alla metrotunneleissa. Tämän paljon kehuja saaneen ja erittäin näyttävän pelin hinta on 2,50 euroa.


Assassin's Creed -pelit ovat salamurhaamista hienoissa maisemissa. Varmasti peleissä on muutakin hienoa, mutta en ole pelannut ensimmäistä osaa kovinkaan pitkälle saadakseni selville että mitä muuta. Pelit saa kuitenkin nyt todella halvalla: Assassin's Creed: Director's Cut Edition 2,50 euroa, AC 2 Deluxe Edition 5,00 euroa, AC Brotherhood 5,00 euroa ja AC Revelations 13,60 euroa.


Dear Esther ei ole varsinaisesti peli vaan upean tunnelman luova ympäristö, jossa saa vapaasti liikkua ja seurata tarinaa. Kiitos kuvauksesta Sansulle, itse en ole tähän tuotokseen tutustunut. Sen saa nyt kuitenkin 2,00 eurolla.


Indie Bundlessa oleva Gemini Rue on ilmeisesti vanhan kunnon 90-luvun seikkailupelien tyylinen peli, joskin viime vuosina tehty. Jos kiinnostuksesi herää ja päätät hankkia tämän pelin, niin sen saa edullisemmin perjantaihin kello 12:00 asti Good Old Gamesista 2,50 eurolla ja senkin jälkeen 5,00 eurolla. Kiitokset vinkistä Bugille!


Star Wars Knights of the Old Republic -tarjous saa varmaan Star Wars -fanien sukat jaloissa pyörimään, itse vaan en ole suuri Star Wars -fani niin en saa tuosta suurta kohtausta. Mutta siis... tuon pelin saa 2,50 eurolla.

http://store.steampowered.com/app/32370

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti