torstai 26. heinäkuuta 2012

Tarjous: Orcs Must Die ja Borderlands -viikonloppu


Lähiaikoina julkaistaan kahden menestyspelin jatko-osat ja sitä juhlistaakseen (eli mainostaakseen) Steamissa on tänä viikonloppuna kyseisten sarjojen ensimmäiset osat tarjouksessa.

Ensimmäinen peli on Orcs Must Die, joka on samalla yksi minun suosikkipeleistäni. Olen kertonut pelistä täällä blogissa jo niin monta kertaa, että riittäkööt kun sanon että pelissä örkit vilistävät linnan lävitse ja pelaajan tehtävänä on estää tämä runsailla määrällä ansoja ja taistelemalla myös itse. Jos haluat nähdä peliä toiminnassa, niin voit katsoa esimerkiksi pelaamani kentän täältä. Pelin saa nyt todella halvalla eli perusversion 2,50 eurolla ja Game of the Year -version 3,25 eurolla. Suosittelen hyvän lisäsisällön vuoksi ehdottomasti tuota jälkeistä pakettia.


Toinen peleistä on Borderlands, mutta koska en ole kerennyt pelaamaan sitä vielä kuin ihan alkua, saatte paremmin selvää pelistä vaikka lukemalla arvostelun Peliplaneetasta osoitteesta


Borderlands on nyt nyt kyllä erittäin halpana tämän viikonlopun ajan (Game of the Year Edition 7,50 euroa) mutta siinä ei ole kaikki. Peli on lisäksi pelattavissa ilmaiseksi maanantaihin kello 20:00 saakka, joten nyt on halpa tapa ainakin tutustua peliin.

http://store.steampowered.com/app/901566

STOP PRESS! Borderlands Game of the Year -editionin saakin tällä hetkellä Greenman Gaming -sivulta 5,00 eurolla. Tarjouksen kestosta ei ole hajuakaan, joten jos em. peli kiinnostaa, niin kannattaa pitää kiirettä.

2 kommenttia:

 1. Borderlands on jotain niin mahtavuutta! Ykkönen on vienyt vähän turhan monta tuntia elämästä, mutta kun koukuttuu niin sitten se on menoa.. On vielä yksi niistä harvoista peleistä joita itse jaksan pelailla jopa toisten _oikeiden ihmisten_ kanssa :D

  Kakkosen ilmestymispäivä on siis merkattu jo kalenteriin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo olen kuullu paljon kehuja tuosta pelistä. harmi vaan että siinä kuulemma kannattaa kaikkien pelaajahahmojen olla samalla "tasolla" pelillisen tasapainon vuoksi ja kun omassa tuttavapiirissä ei ole muita "aloittelevia" (+ kyseisestä pelistä kiinnostuneita) pelaajia, niin en ole sitten pelannut pidemmälle.

   jos borderin pelaamisesta (pc:llä) yhdessä kiinnostuneita lukee tämän, niin ottakoot yhteyttä joko tähän kommentoimalla tai kirjoittamalla deltius (ät) hotmail.com -osoitteeseen :D

   Poista