tiistai 3. heinäkuuta 2012

Tarjous: Command and Conquer -pelisarja


Tällä hetkellä Steamissa on uudemmat Command & Conquer -pelit 75% alennuksessa ja tarjous kestää perjantaihin kello kahteen (eli to-pe yöhön). Pelien "alkuperäinen" hinta on aikalailla ylimitoitettu, mutta lopulliset hinnat ovat kuitenkin suhteellisen edullisia. Tarjouksessa ovat seuraavat pelit, sulkeissa on mainittu lisälevyt:
  • Command & Conquer: Red Alert 3 (+ Uprising)
  • Command & Conquer 3: Tiberium Wars (+ Kane's Wrath)
  • Command & Conquer 4: Tiberium Twilight
Command & Conquer -pelit ovat varmasti tunnetuin RTS/realiaikanaksuttelu-pelisarja eli pelaaja rakentaa tukikohdan, kerää kentästä resursseja jotka toimivat rahana ja saadulla rahalla rakentaa sotayksiköitä sekä laajentaa omaa tukikohtaa. Yksi C&C -pelien kilpailijoistaan erottava asia on se, että yksinpelikampanjoiden välivideoihin on haalittu suuri määrä tunnettuja naamoja, mm. Tim Curry, Peter Stormare, J.K. Simmons, Jenny McCarthy, George Takei, Josh Holloway, Tricia Helfer, Michael Ironside vain muutamia mainitakseni.

C&C -sarja haarautui 1996 Red Alert -niminen spin-off, kun tekijät keksivät että aikamatkustamalla menneisyyteen ja tappamalla Albert Einstein historiankirjat muuttuvat paljonkon. Niinpä alkuperäinen C&C -sarja on "realistisempi" kun taas Red Alertiin kuuluu kieli poskessa keksityt teknologiat.

Tarjous löytyy osoitteesta

http://store.steampowered.com/sale/commandandconquerfranchise

Jos sen sijaan olet kiinnostunut pelisarjan aiemmista osista, niin ne löytyvät yhdessä paketissa Command & Conquer: First Decade -kokoelmalta. Kokoelman hinta on vaivaiset 4,77 euroa ja jos sinulla on yksi CDON.COMin usein jakamista 5 euron alennuskoodeista, saa kyseisen kokoelman lähinnä toimituskulujen hinnalla eli noin kolmella eurolla.

Kokoelmasta löytyy seuraavat pelit lisälevyineen:
  • Command & Conquer (+ Covert Operations)
  • Command & Conquer: Red Alert (+ Aftermath + Counterstrike)
  • Command & Conquer 2: Tiberian Sun (+ Firestorm)
  • Command & Conquer: Red Alert 2 (+ Yuri's Revenge)
  • Command & Conquer: Renegade
  • Command & Conquer: Generals (+ Zero Hour)
First Decaden voi ostaa esimerkiksi osoitteesta

http://cdon.fi/pelit/command_%26_conquer%3a_first_decade_(dvd-rom)-553312

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti