torstai 19. heinäkuuta 2012

Steam Summer Sale 2012: Päivä 7


Steamin alennusmyynneissä on vuorossa seitsemäs päivä, joka tuo mukanaan taas uudet tarjoukset. Tuli vasta nyt mieleeni, että päivän tarjoukset eivät ole siis voimassa vain 24 tuntia vaan ne ovat voimassa 36 tuntia. Vaikka uudet tarjoukset tulevatkin Steamin kaupan etusivulle kello 20:00, ovat edellisen päivän tarjoukset vielä voimassa seuraavaan aamuun kello 8:00 saakka. Edellisen päivän mutta vielä voimassa olevat tarjoukset löytyvät päivän tarjousten alapuolelta. Tuo kannattaa siis muistaa, jos tajuaa vasta myöhemmin että jonkun pelin pitikin hankkia.

Nyt kuitenkin varsinaisiin tarjouksiin:


L.A. Noire on jälleen tarjouksessa, joskaan en muista oliko se aiemmalla kerralla näin hyvällä alennusprosentilla. Nyt hinta on kuitenkin 7,50 euroa joka on todella alhainen hinta näin erinomaisesta pelistä. Pelissä ollaan 1947 vuoden poliisina ja ratkaistaan rikoksia Los Angelesilaisena poliisina Grand Theft Automaisessa suhteellisen vapaasti liikuttavassa kaupungissa.


Toinen pelisarja näistä jonka tiedän entuudestaan on Thief, jossa toimitaan edellisestä tarjouspelistä poiketen juuri vastakkaisella puolella eli varkaana. Pelit sijoittuvat myöhäiselle keskiajalle ja ympäristönä ovat linnat ja muut siihen aikaan sopivat puitteet. Varkaan ammatista johtuen onkin ymmärrettävää, ettei tarkoituksena ole rynnätä huoneisiin aseet paukkuen vaan liikkua juuri mahdollisimman huomaamattomasti varjoja ja joitakin apuvälineitä hyväksikäyttäen. Jokaisen sarjan kolmesta pelistä saa 2,50 euron kappalehintaan.


Muita joskin minulle vähemmän tunnettuja tarjouspelejä ovat mm. hieman epäilyttävän nimen omaava pelisarja S.T.A.L.K.E.R., Carpe Fulgur -sarja, Total War ja Super Meatboy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti