sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Steam Summer Sale 2012: Päivä 11Nyt on viimeisimmät päivän tarjoukset ilmoitettu. Näiden joukossa on mm. seuraavanlaisia pelejä:

Bioshock -pelit ovat paljon kehuja saaneita toimintaroolipelejä merenalaiseen kaupunkiin sijoittuen. Ensimmäinen peleistä on saanut metascore-arvostelupisteitä hulpeat 96/100 ja jatko-osa "vain" 88/100 eli mistään turhista peleistä ei ole kyse. Molemmat pelit saa 5,00 euron kappalehintaan.


Operation Flashpoint -pelit ovat käsittääkseni erittäin realistisesti tehtyjä ensimmäisen persoonan räiskintästrategiapelejä. Dragon Rising -osan saa 3,50 eurolla, Red Riverin 8,75 eurolla ja molemmat yhdessä 11,25 eurolla.


Tom Clancy's Splinter Cell Conviction oli tarjouksessa pari päivää sitten ja nyt taas uudestaan. Kyseessä on (käsittääkseni) erikoisjoukoilla hiippailua ja terroristien eliminointia. Paras puoli tässä pelissä lienee co-op pelimoodi. Peruspelin hinta on 3,75 euroa, Deluxe Editionin 5,00 euroa ja Insurgency Pack lisäsisältö 2,50 euroa.


Bastion -peli on ollut kanssa useamman kerran alennuksessa, mutta onpahan sen verran tunnelmallinen peli ettei se haittaa. Blogistani löytyy video kyseisen pelin pelaamisesta, jos satut olemaan utelias. Pelin saa 3,50 eurolla.


Loput tarjoukset löytyvät osoitteesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti