maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kirpputorihankintojen jatkoa


Kirjoitin pari päivää sitten viime aikojen kirpputorihankinnoistani. Nyt kämppäni nurkkia tonkiessa huomasinkin että osa hankinnoista jäi vielä esittelemättä. Tässä siis vielä pieni jatko edelliseen postaukseen.


Ensimmäinen hankinta on Timo Koivusalon Irwin Goodmanista kertova elokuva Rentun Ruusu, joka irtosi yhdellä eurolla. Onhan Koivusalo alkanut tekemään vähän jokaisesta tunnetusta Suomalaisesta elokuvia, mutta onneksi ne ovat edes kiinnostavampia kuin Suomileffat yleensä. Irwiniä esittää Martti Suosalo ja hänen esiintymistään on yleensä muutenkin ilo katsella.


Toinen hankinta oli West Side Story Special Edition kahdella eurolla. Kyllä vain, musikaalielokuvan menin ostamaan. En nyt yleensä ole mikään musikaalien katsoja, mutta koska elokuva nauttii melkoista kulttiklassikon mainetta, päätin nyt kerrankin sivistää itseäni katsomalla kyseisen elokuvan. Minulla on lisäksi ainakin muutamia myönteisiä kokemuksia musikaaleista, nimittäin Rocky Horror Picture Show ja Pieni Kauhukauppa (1986-versio) ovat yhtiä lempielokuvistani. Tulen siis katsomaan West Sidenkin ainakin osittain avoimin mielin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti