keskiviikko 29. elokuuta 2012

Arvonta: Amnesia The Dark Descent

Lisätty: Muistakaahan osallistua arvontaan! Aikaa on vielä tämän päivän eli keskiviikon kello 18:00 saakka! :)

Kukaan ei varmaankaan arvannut viime päivien kyselystä, että uusi peliarvonta olisi lähestymässä. Mikään ehdolla olevista peleistä ei noussut ylitse muiden, joten vedin syksyn pimeiden iltojen iloksi taikurinhatusta palkinnoksi *simsalabim* Amnesia: The Dark Descent -pelin. Arvonnan säännöt ovat samat kuin viimeksi eli yhteystiedot tähän postaukseen, osallistumisaikaa on ensi viikon keskiviikkoon eli 29.8. kello 18:00 saakka ja pidätän itselläni oikeuden mahdollisiin muutoksiin (joista infoan kyllä täällä). Arvonnankin suoritan samalla tavalla kuin viimeksi.

Peli on jälleen kerran Steam-peli, joten tarvitset Steam-tilin peliä varten. Jos et entuudestaan omista kyseistä tiliä, sen voi luoda ilmaiseksi. Voin tarvittaessa neuvoa Steamiin liittyvissä asioissa.

Arvonnan palkintona on tällä kertaa ruotsalaisen Frictional Gamesin vuonna 2010 julkaisema kauhupeli, joka on saanut runsaasti kehuja. Pelin alussa pelaajan hahmo herää hämärän linnan käytäviltä ilman muistikuvaa miten on joutunut kyseiseen paikkaan. Ainoa muistikuva on että hänen nimi on Daniel ja että jokin jahtaa häntä. Vähän ajan päästä hän löytää itsensä kirjoitttaman lapun itselleen, jonka mukaan hän on aiheuttanut tahallisesti oman muistinmenetyksensä ja käskee itseään tappamaan linnan kellarista löytyvän Alexander -nimisen miehen.

Tehtävä ei olekaan kuitenkaan aivan läpihuutojuttu, sillä David ei ole selvästi ainoa olento linnan pimeillä käytävillä. Tilannetta ei myöskään auta se, että hän pelkää juuri pimeää tai että hän ei voi taistella olentoja vastaan, vain juosta karkuun ja piileskellä. Davidin pelonsekainen tila välittyy pelissä erinomaisesti pelaajalle ja heikkohermoisten ei kannatakaan pelata pelejä yksin pimeässä :D

Lisätietoa pelistä löytyy Steamin sivulta ja arvostelu eDomesta. Kuvasin lyhyen videon pelin alusta jotta näette minkä tyylisestä pelistä on kyse. Videokuva on pienikokoinen (ja sen vuoksi tekstitykset ovat epäselvät) tilansäästön vuoksi, mutta varsinaisessa pelissä se on aivan luettavan kokoista.


16 kommenttia:

 1. hideismyangel@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. rullarapu@hotmail.com siis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämä jassun laittama tuplaviesti lasketan sitten yhdeksi ääneksi :D

   Poista
 3. Jeij! Juuri tätä toivoinkin :) Peli jonka vuoksi olen valmis kokeilemaan PC:lläkin takomista..

  ajaviagem@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla että sain ainaki jonkun toiveen toteutettua :) ja tässä näette te muut että kyseessä ei voi olla huono peli jos raavainkin xbox-nainen on valmis vaihtamaan leiriä tämän pelin vuoksi ;D

   Poista
 4. No hitto vie, voisinpa minäkin kuvitella vääntäytyväni pleikan ääreltä tietokoneelle jos tämä peli olis tarjolla. Pistä vaan miutkin listalle:

  mewtung@gmail.com

  VastaaPoista
 5. tuomas.nurmela@gmail.com

  VastaaPoista
 6. juttakrau@hotmail.com

  shhheeett vitsit varmaa aika jäätävä peli :D
  omfg. emt pystynkö. ...ohwell.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo on sellainen peli että kakka saattaa hyvinki kurkata sitä pelatessa :D

   Poista
  2. hahahaha pitää näköjään varata pari ämpäriä tai hommata tietokone wceen puolelle..

   Poista
 7. iiris.pelto@luukku.com

  VastaaPoista
 8. oi jes, tää onkin ihan huippu peli :-D !!!

  r.rosa@windowslive.com

  VastaaPoista