perjantai 10. elokuuta 2012

Tarjous: Magicka


Nyt on Steamissa tarjouksessa Magicka -pelit perjantain kello 20:00 saakka hintaan 2,50 euroa. Nyt en kerkeä esittelemään tarkemmin (vasta iltapäivällä), mutta lisätietoa löytyy osoitteesta

http://store.steampowered.com/app/42910/

Lisätty: Magicka on siis fantasiamaailmaan sijoittuva huumoripitoinen toimintaseikkailupeli, jossa asetutaan velhon rooliin ja annetaan seikkailun edetessä kunnon selkäsauna lukemattomille otuksille. Taistelut perustuvat luonnollisesti taikuuden nokkelaan käyttöön.

Taiat muodostetaan kymmenestä eri elementistä (tuli, vesi, sähkö jne) ja muodostuneen taian voi käyttää neljällä tavalla (esim. ammuksena tai pelaajahahmon itsensä päälle). Yhdistelmien määrä on siis valtava ja hyviä loitsuyhdistelmiä voi koittaa itse keksiä, jos ei löydä sopivaa ohjetta pelin taikakirjoista.

Pelattavissa on useita pelimuotoja, joista seikkailussa on jonkinlainen juonikin ja edetään kokoajan paikasta toiseen. Muista pelimuodoista olen testannut lähinnä muotoa (en muista nimeä) jossa itse kyhjötetään keskellä ruutua ja joka suunnalta lappaa ovista ja ikkunoista pahiksia vaikeutuvina aaltoina. Magickan tuntien näitä kaikkia voi pelata 2-3 kaverin kanssa co-oppina, jippii! Lisäksi Magickaan on tarjolla runsas määrä DLC:itä eli lisätehtäviä, lisävarusteita ja lisä-ties-mitä-muuta. Steamin -75% tarjouksissa näitä saa ostettua puolesta eurosta pariin euroon -hinnoilla, joten ei ollenkaan paha. Itse peruspelilläkin pärjää kuitenkin jo melko pitkälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti