tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ilmoitus blogin päivittelytahdista

Ajattelin ilmoittaa että tulevan kahden viikon aikana päivittelen blogia säännöllisen epäsäännöllisesti joten älkää ihmetelkö jos täällä on välillä hiljaista tai esim. pelivideoita ei tule totuttuina päivinä. Allekirjoittaneella on meneillään muutto joka vaatii oman aikansa ja en kerkeä juuri nyt panostamaan paljoa blogiin mutta pyrin saamaan postaukset säännölliseksi taas ensi viikon (loppu)puolella. Muutosta aiheutuu samalla ainakin kaksi pientä uudistusta blogiin jotka ovat seuraavat:

Jos olet seurannut blogissani pelivideoita niin aivan ilman ei tarvitse kuitenkaan olla lähiaikoinakaan. Nauhoitan nimittäin aina välillä normaaleja pelisessioitani Twitch.tv:n puolelle ja voit katsoa niitä joko livenä tai jälkikäteen. Jos haluat saada ilmoituksen meneillään olevista lähetyksistä sähköpostiin/kännykkään niin luo Twitchiin ilmainen tunnus ja klikkaa follow -painiketta. Blogin oikeassa reunassa olevaan Twitter-feediin tulee myös ilmoitus jos lähetys on menossa. Viime päivinä peleinä ovat olleet vanhan tutun Worms Reloadedin lisäksi mm. Sniper Elite, Sniper Elite: Nazi Zombie Army, Surgeon Simulator 2013, Skyrim ja Rochard.

Toinen muutos liittyy blogin elokuvapuoleen joka on ollut viime aikoina todella huonosti edustettuna. Pyrin nyt jatkossa lisäämään elokuvien osuutta (pelivideoiden kustannuksella) blogissani eli kun tähän asti olen pyrkinyt kolmeen peli- ja kahteen leffajuttuun viikossa niin jatkossa nuo luvut ovat päinvastoin. Käytännön syiden lisäksi yhtenä motivaationa tälle uudistukselle on se että ehkäpä nyt motivoidun katsomaan monet sellaiset nurkissa lojuneet elokuvat pois joita en ole tähän asti vielä katsonut.

Eipä minulla sitten muuta, jatkakaa (ja ostakaa Giana Sisters Steamista kolmella eurolla)! :)

3 kommenttia:

 1. Anteeksi jos oot tähän jo jossain vastannut, mutta mielenkiinnosta kyselen, että milläs sä oot noita pelivideoitas kuvaillu? Kun itseä kiinnostais lähteä kuvailemaan omaa pelaamista, mutta kaikki laitteet, mitkä oon tsekkaillu, maksaa niin hurjasti, että voisin lähteä nurkkaan nyhjöttämään :D Et onko sulla joku halpa versio käytössäsi vai onko ihan omat kikat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja siis lähinnä tarkoitan TVn kautta napattua kuvaa, vinkkejä kiitos! :D

   Poista
  2. Eipä mitää eipä mitää :) Itse ohjelmana olen käyttänyt siis sellaista ilmaista ohjelmaa kuin Open Broadcaster Software ja sillä onnistuu kaikenlaiset nauhottelut tietokoneelta eli voi nauhottaa tietokonepelaamisia, webbikamerakuvaansa, Windowsin työpöydällä tapahtuvia juttuja tai kaikkia yhdessä. Tuosta ohjelmasta kirjoitin oman postauksen ja se löytyy osoitteesta http://mikkoakinkiinnostaa.blogspot.fi/2013/04/kuinka-tallentaa-pelivideoita.html .

   Sitten kun haluaa nauhottaa kuvaa pelikonsolilta niin tarvitsee tosiaan kaappauskortin siihen konsolin ja tietokoneen väliin. Yleisin taitaa olla Easycap ja ihan siitä syystä että se on yksi halvimmista (10-20 euroa) ja hintaansa nähden parhaimmista. Itsellänikin on Easycap ja olen ollut muuten tyytyväinen mutta sitten kun aletaan nauhottamaan uudemmilla konsoleilla niin joudutaan luopumaan laadusta koska Easycap ei tue teräväpiirtojuttuja. Vanhempien konsolien (PS2, Gamecube/Wii, Xbox) nauhoitukseen Easycapin pitäisi olla kuitenkin riittävä.

   Tuossa on esimerkki että miltä PS3:n nauhotus näyttää: http://www.youtube.com/watch?v=65VgTjceZ58

   Poista