maanantai 22. heinäkuuta 2013

Tarjous: Steamin loppukiri ja Skyrimistä


Nyt alkaa olemaan Steamin alennusmyyntikampanjan viimeiset hetket meneillään ja pika-alennuksia lukuunottamatta uusia tarjouksia ei ole tulossa. Viimeisenä on vielä uusintakierroksena aiemmin tarjouksessa olleita pelejä joten nyt on viimeinen mahdollisuus hankkia ne jos tekee mieli.

Erikoishuomion saa The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition eli Skyrim johon on laitettu mukaan kaikki julkaistut DLC:t. Kyseistä pakettia myydään Steamissa 24.00 eurolla mikä ei sekään ole hassumpi hinta kyseisestä pelistä. Jos et ole hankkinut peliä vielä mutta aikeissa kuitenkin niin tällä hetkellä saman paketin saa Gamersgatesta 16.00 eurolla. Tämä on taas yksi esimerkki siitä että hintavertailu kannattaa ja että Steam ei ole enää aina se halvin paikka...

http://www.gamersgate.com/DD-ES5SLE/the-elder-scrolls-v-skyrim-legendary-edition

Lisätty: Kuten Hukutettu Nukke ystävällisesti ilmoitti niin tuo Skyrimin tarjous ei ole valitettavasti enää voimassa. Vain Gamersgate tietää että oliko kyseessä vain virheellisesti hinnoiteltu pelitarjous mutta toivottavasti joku kerkesi poimimaan omansa :)

2 kommenttia:

  1. Kuinkas mulla näkyy että gamestagessa hinta on 23.97e :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään ovat nostaneet sen hinnan takain normaalihkoksi, lieneeköhän ollut aiemmin hinnoittelussa virhe. Sellaisia on ollut monesti noiden pelikauppojen alennusmyyntikampanjoiden aikaan, muistaakseni esim. Sleeping Dogs kaikkien dlc:iden kanssa oli joulualejen aikaan -92% eli kaikki sai alle kympillä ja osa ihmisistä kerkesi ostamaan sen ennenkuin tajusivat muuttaa oikean hinnan :D Kiitos kuitenkin että huomautit tuosta, korjaanpa asian :)

      Poista