sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Pelattu: Batman - Arkham Asylum #8

Nyt kun muuttohommat on saatu kunnialla(?) hoidettua niin Batman pääsee taas jatkamaan seikkailujaan. Aluksi hän pääsee tutustumaan jälleen kerran Scarecrown uuteen kieroutuneesen maailmaan. Sieltä selviydyttyään päästiin tutkimaan Killer-Crockin viemäristössä keräten kasvin uutetta jonka avulla Batman pystyy valmistamaan rohtojaan Titaania vastaan. Myönnetään että ensimmäisellä pelikerrallani paljon karjuva Killer-Crock aiheutti itselleni moniakin säikähdyksiä mutta nyt hän oli jo niin ennalta-arvattava ja kaatui joka kerta jorpakkoon samalla typerän näköisellä tavalla että hän oli lähinnä koominen. Valmistamansa seerumin jälkeen Batman ottaa mukaansa Lepakkoluolastaan päivityksen Batclawiinsa eli nyt hän voi repiä heikompia seiniä rikki kolmen vaijerin avulla. Batmanille selviää että Jokeri aikoo valuttaa myrkyllistä ainetta Gothamin jokeen ja seuraavaksi välietapiksi tuleekin sulkea joukko hyvin vartioituja vesipumppuja.

2 kommenttia:

 1. Tämä Scarecrow kohta menee selvästi koko pelin top-3:seen. Luulin jo hetken oikeasti, että peli hajosi (koska levyversio) :D

  Tuo Killer Croc kohta.... uh... Ainoa tehtävä, jonka haluasin (välillä) skipata koko pelistä. Siis ei tämä vaikea kohta ole, mutta jokin siinä sitten aina häiritsee.

  Itsekin säikähdin monta kertaa tuossa Croc kohdassa, varsinkin ensimmäisellä pelikerralla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllähän se sekoamiskohtaus melko uskottavalta näytti :D

   Poista