sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kirpputorit: Keskikesän löydöksiä

Taas voisin purkaa hieman kirpputoriostoksiani muidenkin iloksi. Tämä kaikki hankinnat eivät ole juuri viime viikkoina hankittuja vaan osa on jo vanhempaa perua mutta en ole muistanut vaan kertoa niistä aiemmissa postauksissa. Kiinnostuneille tiedoksi että kyseiset löydökset tein siis Kuopion Citypörssi -kirpputorilta.

Ensimmäisenä löydöksenä on Playstation 3:n The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year -versio jonka löysin 9.50 eurolla. Omistan kyseisen pelin jo Steam -versiona mutta koska kyseessä on omasta mielestäni kiinnostavin osa Elder Scrolls -pelisarjasta ja fyysiset kappaleet peleistä ovat yleensä parempia kuin digitaalisesti ladatut versiot niin pitihän tämä ostaa omaksi.

Toinen pelilöydös on 24 -sarjaan perustuva 24: The Game Playstation 2:lle ja hinta oli 4.80 euroa. Itse pelistä minulla ei ollut paljoakaan tietoa mutta olen varsinaisen sarjan ystävä ja vähän aikaa sitten kyselinkin muilta että kannattaako tätä peliä ostaa ja kommentit olivat tyyliin "kannattaa jos halvalla saa". Nyt peli sitten tuli kirpparilla vastaan joten minähän ostin.

The Wrestler -elokuvan olen nähnyt kerran aiemmin. Muistaakseni se oli "ihan ok" ja nyt kun sen sai 1.50 eurolla niin sama oli ostaa. Serenity -leffa löytyi 5.35 eurolla ja hankinnan syyt olivat: Joss Whedon, Firefly ja Summer Glau.

Inception ja Dawn of the Dead löytyvät molemmat elokuvahyllystäni joskin vain DVD-versioina. Nyt kun molemmat elokuvat löytyivät Bluray -versioina vain 3.00 euroa kipale niin päätin tehdä ns. päivityksen. Dawn of the Dead (2004) on muutenkin mielestäni paras Zombie -elokuva joten mielummin katselen sitä paremmalla kuvanlaadulla.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä on National Treasure -elokuvan Bluray -versio myöskin 3.00 eurolla. Välillä tuntuu että olen ainoa ihminen maapallolla joka ei ole nähnyt tätä elokuvaa (ainakaan kokonaa) joten päätin korjata asian ja hankin nyt sitten leffan, ehkäpä joskus vielä katsonkin tämän.

2 kommenttia:

  1. Onpa halvalla löytynyt blurayta! Pitäisi varmaan itsekin Citypörssissä taas pitkästä aikaa piipahtaa. :) Ja et ole ainut tuon National Treasuren kanssa, minäkään en ole nähnyt sitä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut että nyt vasta muistin/huomasin vastata :/ Joo jotkut ovat selvästi halunneet päästä eroon leffoista vaan en viitsi valittaa :) Siellä Citypörssissä tosiaan tulee vierailtua aina kun niillä nurkilla liikkuu ja melkein aina löytyy jotain mitä ainakin tekisi mieli ostaa :D

      Poista