keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Battlefield 4:n Player Appreciation Month

Moni teistäkin on varmaan tietoinen siitä, ettei Battlefield 4:n julkaisu tapahtunut aivan kuten (Super Mario Bros-)elokuvissa. Peli kaatuili ja yhteydet palvelimiin katkeili vaikuttaen paitsi pelihahmojen kehityksen hidastumiseen, niin myös pelaajien innostuksen laantumiseen  ja kiltisti sanoen harmitukseen. Aiemmin EA ja DICE järjestivät hyvitystapahtuman nimeltä Player Appreciation Week, jonka aikana pelaajat saivat hahmojensa kehitykseen pientä apua ja nyt pelaajien voitelu jatkuu Player Appreciation Monthin merkeissä.

PAM kestää koko helmikuun ajan ja tämän aikana pelaajat saavat taas muutamia apuja. Merkittävin on mielestäni päivittäiset Battlepackit eli joka päivä kun pelaaja kirjautuu moninpeliin, hän saa itselleen joko pronssisen tai hopeisen battlepackin. Battlepackit voivat sisältää satunnaisesti XP-bonusten lisäksi esimerkiksi naamiointivärejä pelihahmoille tai lisävarusteita aseisiin, kuten äänenvaimentimia, tähtäimiä tai muuta oikeasti hyödyllistä.

Toisena uutukaisena kuukauden aikana julkaistaan Shortcut bundleja. Nämä ilmaiset ja täysin vapaaehtoiset paketit sisältävät kaikki käsikranaatit tai pistoolit heti käyttöön, ettei niitä tarvitse avata pelaamalla jos ne ovat jääneet vielä pelin bugisuuden vuoksi saamatta. Tähän "bonukseen" suhtaudun itse hieman kriittisesti koska mielestäni tälläiset "kaikki aseet heti käyttöön" ovat huijaamista ja aseet pitäisi saada aukaistua itse pelaamalla. Olen itsekin pelannut BF4:ää paljon (mitä nyt viime aikoina ollut taukoa) enkä ole itsekään saanut vielä kaikkia pistooleja tai kranaatteja avattua, mutta pelaamalla aion ne silti aukaista tyrkyttäisi EA ja DICE niitä ilmaiseksi miten kovasti tahansa.

Kuukauden aikana järjestetään lisäksi tupla-XP-viikonloppu kuten aiemminkin on järjestetty. Tämän viikonlopun aikana kaikki kokemuspisteet saadaan kaksinkertaisena. Lisäksi jos olet Premium -jäsen, näitä viikonloppuja järjestetään kaksikin kappaletta.

Lähde:
http://blogs.battlefield.com/2014/01/bf4-player-appreciation-month

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti