tiistai 14. tammikuuta 2014

Blogin hiljaisuudesta

Kuten moni on varmasti huomannut, blogissani on ollut melko hiljaista viime aikoina. Tämä ei ole kuitenkaan johtunut bloggaamisen innostuksen hiipumisesta vaan siitä, että olen viime aikoina käyttänyt vähäiset vapaa-aikani pääasiassa aiemminkin mainittuun Supernaturaliin sekä muutamiin peleihin. Nyt tuo mainittu TV-sarja alkaa olemaan kuitenkin sellaisessa vaiheessa, että haluan antaa aikaa hieman muillekin sarjoille sekä elokuville sekä niiden myötä blogille. Jonossa on mm. lukuisia katsottuja elokuvia joiden esittelyä en ole vielä kirjoittanut, joten sellaisia on luvassa nyt lähitulevaisuudessa, luvattujen Supernaturalin kausiesittelyjen lisäksi. 

Palaillaan asiaan ASAP! :)

5 kommenttia:

 1. Supernatural on niin meikän lemppari sarja! Oon kans pari viimeistä tuotantokautta ostanu DVD:lle koska ne extrat on oikeesti tosi hyviä ja mielenkiintoisia. Harmi vaan, että saa aina vuoden odotella, että seuraava tuottis tulee pohjoismaisena julkaisuna myyntiin. Onneks CDON.comista voi kätsysti varata etukäteen tulevat tuotantokaudet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta, jo extrojen vuoksi kannattaa hankkia ne hyllyyn. Niiden extrojen esittely onkin näissä SN-jutuissani nyt etusijalla kun kaikkihan(?) ne varsinaiset jaksot ovat nähneet ja jos eivät ole, niin en halua kauheasti spoilata. Seuraavasta esittelystäni puuttuukin enää ne kauden juoniosuudet...katsotaan jos kerkeisin tänään naputtelemaan sen loppuun :)

   Poista
  2. P.S. olen aiemmin ihmetellyt kun en ole saanut blogistasi tietoja uusista postauksista mutta sellaisia on näköjään kuitenkin julkaistu. Joskus Blogger-blogien osoitteen muuttaminen aiheuttaa sen ettei he saa enää uusia päivityksiä mutta se yleensä korjaantuu liittymällä lukijaksi uudestaa. Koitin tuota nyt mutta Blogger sanoo liittymisen yhteydessä ettei löydä syötettä. Tiedätkö onko muilla lukijoillasi ollu samaa ongelmaa tai oletko itse tietoisesti poistanut sen seurantasyötteen?

   Poista
  3. Enpä ole kuullut moisesta ongelmasta keneltäkään. Enkä kyllä ole mitään muutoksiakaan tehnyt, mutta täytyypä katsoa jos sieltä olis jostain kumman syystä poistunut joku syöte. Kiitos tiedosta :)

   Poista
  4. BTW, heitin sulle haasteen: http://inspirationbylaura.blogspot.fi/2014/01/blogi-haaste-11-faktaa-ja-kysymysta.html

   Poista