perjantai 24. tammikuuta 2014

Playstation Plussan helmikuun pelit

Playstationin Euroopan Blogissa on julkaistu taas seuraavan kuukauden Playstation Plussan ilmaispelit. Aivan kaikkia pelejä en tiedä entuudestaan, mutta pari kuitenkin. Mukana on ainakin PS3:lle Metro Last Light, jota olin harkinnut ostavani muutenkin PC:lle sekä Bioshock Infinite, joka löytyykin jo tietokoneversiona virtuaalisesta pelihyllystäni. Vitalle tarjolla ovat Dynasty Warriors Next sekä Modnation Racers: Road Trip. Lisäksi jos kuulut onnekkaisiin(?) PS4:n omistajiin, niin viikko myöhemmin tarjolle ilmestyy myös Outlast -niminen peli.

Lähde:

4 kommenttia:

 1. Niin, pystyyhän nuo PS4 pelit latamaan vaikka puhelimeen ladattavalla sovelluksella vaikkei siis PS4 omista. Eipähän mene ainakaan plus tarjoukset sivusuun, jos siis on jossain vaiheessa laittamassa PS4 itselleen :D itsellä odottaa 4 peliä lataamista kun joskus koneen ostan. Sekä on kyllä muutenkin hyvä kuukausi omistaa Sonyn pelikoneita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekin otan kaikki ilmaispelit tilille vaikken omistaisikaa vielä itse laitetta, noin tein aiemmin Vitan kanssa ja nyt myös PS4:n :) Tuota puhelinsovellusta en olekaan muistanut... itse tosin olen ottanu nuo pelit WWW-storen kautta kun se käyttöliittymä on todennkäköisesti reilusti helppokäyttöisempi puhelimiin verrattuna :) store.sonyentertainmentnetwork.com

   Poista
  2. No itse olen yleensä puhelimen kautta laittanu latautuman. Ihmeen onnistuneesti ovat sen sentään saaneet puhelimen kautta toimimaan. :) Harmi vain että oma puhelimen netti on niin hidas niin kestää latailla niitä sivuja välillä melko kauan.

   Poista
  3. Mulla on melkein aina jonkinlainen tietokone lähettyvillä niin olen sillä mielummin "ostanu" pelit storesta kun omassa puhelimessani on tosi pieni näyttö jne. Voisihan tuota kuitenkin joku päivä tässä testata että miten kätevä se nykyään on :)

   Poista