maanantai 4. elokuuta 2014

Arvonta: Lahjakortti Aphageekiin Osa 2

Kuukausi sitten blogissani oli AlphaGeek -verkkokaupan kanssa yhteistyössä järjestetty arvonta. Arvonta osoittautui todella suosituksi, mukana oli yli kaksikymmentä innokasta osallistujaa. Tämän vuoksi ja juhlistaakseen AlphaGeekin tuoretta yhteisösivua Google Plussassa päätimme järjestää uuden arvonnan, jossa onnekas voittaja saa tälläkin kertaa 30 euron lahjakortin AlphaGeekin verkkokauppaan.

Tälläkin kertaa sinulla on mahdollisuus saada arvontaan valintasi mukaan yksi tai kaksi arpaa. Näiden arpojen joukosta arvon maanantaina 4.8. kello 18:00 jälkeen voittajan eli tuona mainittuna ajankohtana osallistumisaika päättyy. Voittajasta ilmoitan täällä blogissa ja AlphaGeekin edustaja ottaa voittajaan yhteyden sopiakseen palkinnon toimittamisesta.

Tällä arvontakerralla voit saada arpoja hieman uudella tavalla. Ensimmäisen arvan saat sillä, kun mielikuvitusta käyttäen ideoit jonkun tuotteen, jonka haluaisit AlphaGeekin kaupasta, jos sellainen olisi olemassa. Tuotetta ei tarvitse olla olemassa välttämättä ja siinä voi yhdistää omia lempihahmoja ja tuotteita. Esimerkkinä voisi toimia vaikka Super Mario -yövalaisin tai USB:llä toimiva Dr Who -juomanviilennin.

Toisen arvan saat, jos ilmoittaudut (tai olet jo ilmoittautunut) Alphageek.fi -sivun seuraajaksi Google Plus -palvelussa. Jos et ole aiemmin käyttänyt Google Plussaa, niin voit kirjautua sinne esimerkiksi Bloggerin tai Youtuben tunnuksellasi osoitteessa https://plus.google.com . Kun olet kirjautunut Google Plussaan, mene AG:n sivulle kirjoitamalla ylhäreunan hakukenttään AlphaGeek.fi, klikkaamalla heidän sivulla 'Seuraa' ja laittamalla ruksin laatikkoon 'Kiinnostavat' (katso alempana olevaa kuvaa).

Osallistu arvontaan kirjoittamalla kommentin alkuun, monellako arvalla haluat osallistua. Tämän jälkeen kerro lyhyt kuvaus, millaisen tavaran haluaisit AlphaGeekin kaupasta saada, jos vain mielikuvitus olisi rajana. Jos halua osallistumisarvan Google Plussan puolelta, kerro nimesi (koko nimi jolla olet Google+:ssa) kommenttiin (jos et halua nimeäsi julkisuuteen, voit ilmoittaa sen myös sähköpostilla osoitteeseen deltius@hotmail.com). Lopuksi ilmoita sähköpostiosoite, jonka avulla sinut tavoittaa.

Pidätän itselläni oikeuden puuttua asiaan, jos huomaan vilppiä tai muuta maalaisjärjen vastaista toimintaa. Saatan tarkentaa myös sääntöjä, jos huomaan niissä puutteita tai virheitä. Jos voittaja ei vastaa yhteydenottooni 6.8. kello 18:00 mennessä, suoritan arvonnan uudestaan.

Jos haluat vinkkeinä ideointiin millaisia tuotteita AlphaGeekissä on jo nyt, niin käy kurkkaamassa heidän verkkokaupastaan osoitteessa:

http://www.alphageek.fi

Toivotan jokaiselle oikein paljon onnea arvontaa! :)

Näin lisätään AlphaGeek omiin piireihin.

18 kommenttia:

 1. Yksi arpa. Semmoinen universaali kännykkälompakko olis kiva, eri teemoilla höystettynä. Muulle kuin iiluurille vieläpä. Hieno olis sellainen 1-up -sienillä oleva. -Jassu

  VastaaPoista
 2. 2 arpaa! meni mietties tota mitä haluisin mutta ei ole :D en löytäny sivulta minkäänlaisia pokemon juttuja missää muodossa :o höhö, en tiiä eiks ne sit vaa kiinnosta ihmisiä mut heitänpä sitte vaikka tämän.Pokemon- piplup pehmolelu :D sinne kans vois tulla niit keräily kortteja ku olin joltai muultaki suomalaiselta sivulta katellu. (saman tyylinen sälää myyvä sivusto) ja vaikka iha sarjoja kausinakii! ittee kiinnostas ne iha uusimmat 15-kaudesta etteen päin.

  ja kävin seuraamassa siis googleplussassa alphageekin sivusta!

  päivi
  paivi91@gmail.com

  VastaaPoista
 3. 2 arpaa. Rahanteko kone joka ei kuitenkaan jatkuvasti rahaa antaisi, vain oikeassa tarpeessa satkun tai kaksi antaisi :)

  Kävin laittaan seurantaan googlen palvelussa sivuston.

  M454
  nokiaman87@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho unohdin oman nimeni laittaa. Eli Matti Råman.

   Poista
 4. 1 arpa. Haluaisin Batman kylpyviitan jossa olisi huppu Batman-korvilla :D

  Tea

  tea.kyllonen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. 2 arpaa.

  Cthulhu aiheinen ISO motti ois hitsin hieno! Se vois olla sellainen harmahtavan värinen, mutta sit ku sinne kaatas lämmintä juotavaa se motti "heräis" eloon ja muuttus vaikka tumman vihreeks. Ois myös siistis jos se ois muotoiltu ja siinä ois kohopintoja. Lonkeroita vois hipsutella! Ois niin siisti! :D

  Seuraan plussasa nimellä Jenni Vilminko.

  Nänni
  haipuli@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. 2 Arpaa.

  Pää täynnä ideoita mutta yksinkertaiset asiat tuli vain mieleen..mm. Game of Thrones aiheisia huppareita! Iphonen lisäksi voisi olla myös vaihtoehtona Samsung Galaxy S kännykkäkuori malli (Star wars aiheinen kännykänkuori olisi ollut kiva, mutta en omista Iphonea..).

  Seuraan Google+ AlphaGeekiä

  - Cami.

  VastaaPoista
 7. 1 arpa, Semmonen Zelda aiheinen laukku ois aika cool, esim harmaa laukku jossa läpässä jokin hieno zelda logo tai triforce. Ois vähän lesoa kävellä semmosen kanssa kaupungilla. Niin ja yksityiskohtana sitten kaikki vetimet ois metallisia triforce palasia ;)

  - Saria

  VastaaPoista
 8. Spiderman aiheinen pakkauskone joka syöltäs sisältään kestävää seittiä jolla pistäs vaikka eväät pakettiin.

  seuraan jo. p.h

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana. Superman muki ois kiva. :D
  joszu94@hotmail.com
  Joski

  VastaaPoista
 10. Minä kaipaan valikoimaan avaimenperää, jonka voi jollain ilveellä paikallistaa. Oli se sitten kaukosäädin tms. mutta ideana se, että löytyisi hukkunut nippu helposti
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. 2 arpaa :)
  Spyro figuuri olisi luksusta !

  Kävin seuraamassa google +
  Jasmin / Jakachu

  ghostface.jakachu@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mulle on mieleen ihan kaikki uusi Star Wars-tavara, vaikka sitä jo paljon löytyykin. Tai sitten musiikiteemaisia tuotteita. Arvalla mukana.
  sampsapie(at)gmail.com

  VastaaPoista
 13. Jokin hauska avaimenperä. Kuten juustohöylä tai vasara :D
  Kahdella arpasella mukana. jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. 2 arpaa. Ihan oikeasti toimiva Doctor Whon screwdriver!!
  (+seurattu googleplussassa)
  jade.joutsijoki@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Juustohöylät eri aiheilla olisi tosiaan aika hauskoja, Mr Bean juustohöylä :D Myös Blaccadder t-paidat ois tervetulleita
  cristobalce(at)gmail.com

  VastaaPoista
 16. 1 arpa. Jäin kaipaamaan jotain hauskoja peliteemaisia kangaskasseja, kaupasta löytynee vaan jäätävän kokoisia laukkuja. Tahtoisin vain Pikachun. :D

  mynorchielle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. 1 arvalla mukana. Minä kaipaisin kodinkoneiden lisäksi myös keittiöön astioita, esim. Snowman tai pianonkoskettimet-teemalla
  kristapasm(at)gmail.com

  VastaaPoista