maanantai 25. elokuuta 2014

Kirpputorit: Alkusyksyn lehvalöydöksiä

Viime aikoina on tullut seikkailtua tapani mukaisesti taas Kuopion kirpputoreilla. Joka kerta löydöksiä ei ole tullut tehtyä, mutta aina silloin-tällöin kuitenkin jotain pientä kivaa. Tässä olisi taas pikainen esittely viimeisimmistä katseluviihteen bongauksistani. Saattaa olla, että muista bongauksista tulee juttua vielä lähiaikoina...

Vähän aikaa sitten tilasin syntymäpäivälahjakseni kaikki Star Trek The Next Generation TV-sarjan kaudet. Näiden kausien lisäksi TNG:iin kuuluu myös muutamia elokuvia ja halusin luonnollisesti kokoelmani täydelliseksi. Pari näistä leffoista minulla olikin jo entuudestaan, mutta "vain" normaaleina versiona. Nyt Citypörssistä löytämissäni Nemesiksen ja Insurrectionin Remastered -versioissa on vaikka mitä extroja mukana ja hintakin oli vain 2.50 euroa per elokuva, joten mukaan lähtivät.

Elokuvabongaukset jatkuvat Marvelin sankarielokuvilla, tarkemmin sanottuna Daredevilillä ja Elektralla. Jostain käsittämättömästä syystä en ole koskaan nähnyt näitä kokonaan (vaikka yksittäisiä kohtauksia olenkin nähnyt sen miljoona kertaa). Nyt päätin kuitenkin ostaa nämä paikatakseni aukot sivistyksessäni. Daredevil löytyi 1.50 eurolla Sesonkitorilta ja Elektra 2.00 eurolla Citypörssistä.

Viimeisenä, muttei toivottavasti vähäisimpänä oli Once Upon A Time TV-sarjan ensimmäisen kauden boxi 10.00 eurolla. En ole koskaan katsonut sarjaa, mutta tiedän siinä olevan paljon viittauksia yhteen lempisarjoistani eli Lostiin, joten pitää kai tämäkin sarja vielä jossain vaiheessa katsoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti