perjantai 8. elokuuta 2014

Tarjous: Wing Commander 3 ilmaiseksi


Muutama viikko sitten Originissa oli Sims 2 -peli ja sen kaikki lisäosat ilmaiseksi jaossa kaikille halukkaille. Kyseinen tarjous ei ilmeisesti kuitenkaan kuulunut heidän meneillään olevaan Talo Tarjoaa -kampanjaan ja tämän vuoksi "jo nyt" he tarjoavat taas uuden ilmaispelin.

Tällä kertaa tarjolla on eräs 1990-luvun menestyspeleistä nimeltä Wing Commander 3. Itse en ole peliin tutustunut tarkemmin, mutta kyseessä on avaruuteen sijoittuva taistelusimulaattori jota on höystetty välivideoilla. Poikkeuksellisen Wing Commander 3:n teki aikoinaan se, että siinä käytettiin ensimmäisten (jos ei jopa ensimmäisen) kerran Hollywood -luokan tähtinäyttelijöitä. Mukana on niin Mark "Luke Skywalker" Hamil, Malcolm "Kellopeliappelsiini" McDowell kuin John "Indiana Jonesin Sallah" Rhys-Davies.

Jos peli kiinnostaa edes hitusen, niin suuntaa nettiselain osoitteeseen:

2 kommenttia:

  1. Tulihan tuo ladattua muttei varmaan tuu pelattua :D Muutenkin tuli osteltua pelejä taas lisää, eikä entisetkään ole vielä läpi mentynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voi olla että itselläkin jää pelaamatta mutta vaan juurikin tuon vuoksi, että muutakin pelattavaa on niin paljon. Jos ei omaa kuitenkaan vielä samaa ongelmaa että omistaisi liikaa pelejä, niin tuo WC3 voi ollakin hyvä peli kokeiltavaksi.

      Poista