lauantai 9. elokuuta 2014

Tarjous: Halpoja pelejä ja GTA5 ennakkotilaus G2A.COMissa


Siitä on taas pidempi aika, kun viimeksi mainostelin G2A.COM -sivustolla olevia pelitarjouksia, joten nyt olisi taas korkea aika tehdä niin. Kyseisellä sivustolla tarjolla olevien pelien määrä ei ehkä aina vastaa esimerkiksi Steamin laajaa valikoimaa, mutta ne tarjoushinnat ovat sitten jotain toista luokkaa. Samalla kun Steamissa pelitarjoukset kokevat (mielestäni) vuosi vuodelta inflaatiota, uudehko sivusto G2A.COM tarjoaa hetkittäin tiettyjä pelejä naurettavan halpaan hintaan (esim. Arkham Origins 16 eurolla juuri tämän ilmestyttyään tai Mass Effect Trilogy 8 eurolla). 

Ainoa "catch" näissä G2A:n superhyvissä tarjouksissa on se, että ne yleensä vaativat PayPalilla maksamista, mutta ainakaan itse en ole nähnyt tässä mitään ongelmaa, koska kokemukseni Paypalista ovat vain myönteisiä. Paypal on hyvä maksutapa myös erityisesti, jos ei satu omistamaan luottokorttia. Alennettujen pelien määrä on myös usein rajallinen, joten jos joku kiinnostava pelitarjous sattuu tulemaan vastaan, niin kannattaa pitää kiirettä.

Tällä hetkellä G2A.COMissa on tarjouksessa mm seuraavat pelit:

 • Sims 4 Limited Edition, 33.80 euroa
 • World of Warcraft Mist of Pandaria Expansion, 12.95 euroa
 • Simcity Limited Edition, 11.00 euroa
 • Civilization V, 4.00 euroa
 • Civilization V - Brave New World, 6.00 euroa
 • Sacred 3 First Edition, 33.40 euroa
 • Grand Theft Auto V ennakkotilaus, 34.80 euroa

Mainitsemani versiot on ns. Global tai EU -versioita eli sellaisia joiden pitäisi toimia ongelmitta Suomessakin. Sivustolta löytyy peleistä myös ns. Venäjän versioita jotka ovat vielä piirun verran halvempia, mutta saattavat vaatia ylimääräisiä kikkailuja toimiakseen. Keskityn G2A.COM:n mainosteluissa vain näihin Global/EU -versioihin jotta pelit varmasti toimivat.

G2A.COM palkitsee käyttäjiä pienellä korvauksella, jos nämä saavat houkuteltua sivustolle uusia asiakkaita. Jos haluat antaa minulle pienen tuen blogissani tapahtuvasta tarjousten ilmoittelusta, niin rekisteröidy palveluun https://www.g2a.com/gr/deltius@hotmail.com osoitteen kautta. Vastaavasti voit itsekin mainostaa sivustoa eteenpäin tuttavillesi ja saat heidän ostoksista korvauksen. Lisätietoa palkkiojutusta löytyy osoitteesta:


Kiitän jo etukäteen Teitä, jotka toivottavasti tukevat peliostosten yhteydessä minua! :)

2 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän tässä bloginpitäjän päätösoikeutta rajoittaa nuo reflinkit ihan omiin linkkeihini :)

   Poista