torstai 27. marraskuuta 2014

Tarjous: CDON.COMin Black Friday


Tämän postauksen kirjoitushetkestä on aikaa enää kuusi tuntia siihen hetkeen, kun CDON.COMissa alkaa vuorokauden kestävä Black Friday -tarjouskampanja. Sama kampanja on varmasti monissa muissakin liikkeissä, mutta ainakin itse tuli bongattua vuosi sitten todella monia hyviä peli-, leffa- ja TV-sarjojen tarjouksia juurikin CDON.COMin sivulta ja odotukset ovat korkeat tänäkin vuonna. 

Viime vuonna tuli kyseisen kampanjan kautta hankittua mm. Grand Theft Auto 5:n 30 eurolla (muualla oli jotain 50 euroa) sekä Supernaturalin viimeisimmän kauden DVD-boxin 15 eurolla (muualla saman ollessa muistaakseni 30-40 euroa.

Tarjoukset ovat voimassa todennäköisesti taas vain tunnin ajan (lue korjaus postauksen lopusta), joten kannattaa seurata heidän sivustoa ahkerasti pitkin päivää. En kerkeä päivittelemään tätä sivua päivän aikana, mutta pyrin ilmoittamaan erityisen kiinnostavista tarjouksista Twitterin kautta mikäli muilta hommiltani kerkeän. Kannattaa siis liittyä seuraajaksi osoitteessa https://twitter.com/mikonblogi, mikäli et ole sitä jo tehnyt.

CDON.COM:n Black Friday -sivu:
http://cdon.fi/black_friday

Lisätty:

"Kello 00:00 alkaen julkaisemme joka tunti uuden, tuoreen tarjouksen ja kaiken lisäksi saat tilauksesi postikuluitta ostaessasi yli 10 eurolla. Kaikki tarjoukset ovat voimassa 28.11.2014 klo 23:59 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää."

6 kommenttia:

 1. Hyvältä vaikuttaa taas CDON.comin Black Friday tarjoukset. Pistinkin sieltä heti parit joululahjat tilaukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli itsekin hieman villiinnyttyä ja osteltua TV-sarjoja ja leffoja ilman pienintäkään itsesuojeluvaistoa :D Nyt hirvittää eikä uskalla katsoa edes tilin tietoja vaikka vielä olisi 4,5 tuntia jäljellä :D

   Poista
 2. Mutta mites se viimenen tarjous tänään klo 00.00, mihin asti se on voimassa :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm esitit kyllä hyvän kysymyksen. Teoriassa kampanjan pitäisi loppua kello 24 eli sen perusteella viimeisimmän tarjouksen pitäisi alkaa kello 23 aikaan. Tuolla sivulla on kuitenkin viimeisin tarjous alkamassa silloin puolen yön aikaan ja sen lisäksi on vielä kellonajaton yksi linkkilaatikko... täytyy jäädä vain jännityksellä odottamaan mitä siellä on :)

   Poista
 3. Tuli hankittua Pretty little liarsin vika kausi,kun oli hyvässä tarjouksessa. Oli tuolla muutakin kiinnostavaa,mutta onneksi ei tullut vallan riehaannuttua. :D Viimeinen tarjous oli kyllä pettymys,koska olisi luullut sen olevan jotain hienoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tuli riehaannuttua ja varmaan tulee morkkis kun seuraavan kerran katson pankkitilin saldoa :D Minullekin viimeisin "tarjous" oli iso pettymys: vuosi sitten GTA 5 oli PS3:lle tarjouksessa 30 eurolla ja nyt vuosi myöhemmin sen "tarjoushinta" olikin noussut 40 euroon. The Wiren löytyminen 33 eurolla kuitenkin lohdutti hieman, kun sen verran paljon kehuttu sarja on että pakko nähdä :)

   Poista