torstai 12. helmikuuta 2015

Lost Vikings ilmaiseksi

Nyt olen rehellisesti sanottuna hieman hämmentynyt. Metsästän silloin-tällöin netistä pelejä, jotka on ovat olleet aiemmin myynnissä, mutta myöhemmin kuitenkin päästetty vapaaseen levitykseen Internettiin, siis ihan niinkuin laillisesti. Samaan aikaan olen ihmetellyt, että miksi loistava retropelisivu GOG.COM ei julkaise yhtä nuoruusvuosien lempipeliäni Lost Vikingsiä uudestaan.

Nyt huomasin kuitenkin aivan sattumalta, että pelin tehnyt Blizzard on julkaissut kyseisen pelin freewarena jo viime vuoden alkupuolella!!! En tiedä olenko kuullut asiasta ja unohtanut asian vai olenko missannut kokonaan tämän uutisen. Kaikesta huolimatta tämä oli illan paras uutinen ja jos peli on sinulle täysin tuntematon entuudestaan, suosittelen ehdottomasti tutustumaan tähän loistavaan puzzle-peliin.

Pelin ei vaatinut zip-paketista purkamisen lisäksi muita virittelyjä ja voi ladata osoitteesta:

2 kommenttia:

  1. Eikäh! Oikiasti! Legendaarista :D vitsi muistan kuinka pienenä mulla oli sellainen pieni kirjanen johon keräsin niitä koodeja mitä oli jokaisessa kentässä ja sitten siitä kentästä pystyi vissiin jatkamaan, kun laittoi sen koodin siinä alussa johonkin slottiin. Tai sitten muistan ihan väärin, mutta tämä pitää kyllä ehdottomasti käydä lataamassa :D Ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo on kyllä legendaarinen peli :) Jokaisesta kentästä sai tosiaan nelikirjaimisen koodin jolla pääsi jatkamaan kentistä. Hauskinta oli että se koodi oli aina lyhenne jostain sanasta ja teoriassa sen olisi voinut siis vaikka veikata. Itse kerkesin eilen vain pikaisesti testaamaan tuon toimivuuden, mutta ehdottomasti pian pitää alkaa pelaamaan ihan kunnollakin :)

      Poista