sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Pelikuvavisa #8

Onko siitä tosiaan jo melkein vuosi, kun viimeksi järjestin pelikuvavisan? Olen kyllä järjestänyt visoja muissa muodoissa tuonkin jälkeen, mutta tämä asia yllätti minut silti täysin. Asialle täytyy tottakai tehdä jotain ja siispä kyhäsin GOG-kokoelmieni aarteista sunnuntaipäivän ratoksi uuden visan.

Tuttuun tapaan visassa esitellään kuusi kuvaa tietokonepeleistä ja tehtävänäsi on tietää/arvata että mistä pelistä on kyse. Kun olet tehnyt veikkauksesi niin oikeat vastaukset löytyvät visan lopusta, joskin piilotettuna. Saat piilotetut vastaukset esille maalaamalla tekstin hiirellä. Toivon ettet paljasta muille oikeita vastauksia mutta muu keskustelu kuten että miten monta kuvaa meni oikein jne on sallittua kommenttiosiossa. Onnea visaan! :)
Kuva 1: Kauhua kylpyhuoneessa


Kuva 2: Seuraavaksi tyhjentämään mestarin yöastian.

Kuva 3: Taikuri-wannaben seikkailut

Kuva 4: Seitsemäs (tai itse asiassa kahdeksas) kerta Britanniassa

Kuva 5: Kosimassa

Kuva 6: Rankkaa olla private detective

Vastaukset:

1. Phantasmagoria (1995)
2. King's Quest 3: To Heir is Human (1986)
3. Simon the Sorcerer (1993)
4. Ultima 7: The Black Gate (1992)
5. Lands of Lore (1993)
6. Tex Murphy: Under A Killing Moon (1994)

2 kommenttia:

  1. Nyt täytyy kyllä myöntää etten tiennyt yhtään.. :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voeh :D Kaikki nuo pelit ovat julkaistu 1986-1995 eli se voi myös vaikuttaa hieman jos on sattunut tulemaan pelibisneksen pariin vasta myöhemmin. Ja siis tavallaan tuo vaikeus on mielestäni hyvää vaihtelua kun ne aiemmat visat ovat tainneet olla turhankin helppoja... :D

      Poista