perjantai 20. helmikuuta 2015

Uusia leluja Mikromaasta

En kuulu varsinaisesti peliaiheisia pikkupatsaita eli figuureja kerääviin ihmisiin. En ole myöskään hankkinut Wii U:n ja 3DS -konsolien myötä markkinoille tulleita Amiiboja, vaikka moni niistä onkin ihan hienoja. Nyt halusin kuitenkin nurkkiini jotain pientä peliaiheista rihkamaa, mutta päätin aloittaa vaatimattomasti. Bongasin netistä Microland -nimisen sarjan, jossa myydään kolmen hahmon satseissa New Super Mario U:sta tuttuja hahmoja. Näitä vain pari senttisiä minihahmoja myydään kyllä Suomessakin, mutta valitettavasti hinnat olivat tuotteiden kokoon suhteutettuna turhan kalliit ja päätin suunnata katseeni ulkomaille. Onneksi Brittien Ebaysta löytyi muutamia näitä hahmosettejä ja vaikka lisäksi tuli vielä turhankin kalliit toimituskulut, jäi hinta silti Suomen hintoja alhaisemmaksi. Tänään hahmot tulivatkin viikon odottelun jälkeen perille, joten eikun leikkimään! ;-D


3 kommenttia:

 1. Itsellä taitaa olla samat hahmot ja vielä parit päälle :D tilasin kiinasta ebayn kautta ja hintaa taisi tulla 5-7$ posteineen. Onhan se aina mukava jotain peli krääsää saada hyllyihin koristeeksi, varsinkin jos halvalla saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho tuo on jo halvalla. Halusin tilata Briteistä, jotta toimitusaika jäisi ihmihilliseksi kun Aasiasta tilatessa siinä saattaa mennä viiikko tai parikin enemmän. Onneksi nuo hankkimani hahmot olivat ne kiinnostavimmat, mutta voisi tietysti katsella löytäisinkö sieltä Aasian tarjonnasta niitä loppuja halvemmalla... thanks vinkistä :)

   Poista
  2. No menihän siinä kieltämättä ainakin 3vko kun tuli mutta jos ei oo mitään kiirettä figuilla niin sittenhän ne tulla tupsahtaa laatikkoon...ehkä :D osa kiinan kamasta jää välille mutta onneksi paypallilla saa rahat takas. Eikä nyt pahasti tulis takkiin vaikkei rahoja takas saisikaan.

   Poista