keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Disney Classics Timeless Collection

Olen pidemmän aikaa haaveillut omistavani aikuismaisten elokuvien lisäksi myös Disneyn klassisia animaatioelokuvia. Juuri näitä elokuvia, joita tuli lapsena nähtyä lukemattomat kerrat aina ensimmäisistä Lumikeista ja Pinokkioista aina Leijonakuninkaisiin asti. Elokuvat ovat olleet kyllä myynnissä kaupoissa, mutta kaikkien näiden ostaminen erikseen maksaisi pienen omaisuuden.

Viime sunnuntaina minulla kävi kuitenkin tavallaan onni onnettomuudessa. Anttilan sivulla oli tarjolla alennuskoodi, jolla saisi yhdelle tuotteelle 40% alennuksen ja tottakai halusin hyödyntää noin hyvän tarjouksen. Aluksi meinasin käyttää tarjouksen pelituotteeseen, mutta eihän se tietenkään toiminut. Muutaman kerran yrittämisen jälkeen luovutin ja aloin viimeisenä oljenkortena katselemaan olisiko verkkokaupassa muita kiinnostavia tuotteita ja elokuvapuoleltahan sellainen lopulta löytyikin. 

Kyseinen elokuvaboxi on nimeltään Disney Classics Timeless Collection ja sisältää hulpeat 53 animoitua DVD-elokuvaa Disneyn alkuajoilta aivan viime vuosiin asti. Boksin normaalihinta olisi niin järkyttävä (joskin sisältöön nähden ymmärrettävä) etten harkitsisikaan sen ostamista, mutta nyt tuon 40% alennuksen kanssa tilanne alkoikin näyttämään jo paljon lupaavammalta. Tilaukseen siis lähti.

Tänään tilaus tulikin sitten Prisman pakettiautomaattiin ja tunnin sisällä tämä oli noudettuna turvaan. Suureksi ilokseni setti oli paljon laadukkaamman oloinen, kuin mitä olin osannut odottaakaan. Boxi on muotoiltu paksun valkoisen kirjan muotoon ja jokaisella aukeamalla on 1-4 elokuvaa suojakoteloissaan ja ihan kivan näköisten kuvienkin kera. Yleisvaikutelma boxista on erittäin positiivinen ja pitääkin ottaa nyt lähipäivinä ainakin muutaman näistä leffoista katseluun :)

2 kommenttia:

  1. Oi että ittekkin haluisin kyllä niin tuon collectionin mutta se kolmen sadan hintalappu on kyllä ihan järkky 8D Taidan jatkaa sitä mitä olen tehnyt tähänkin mennessä eli ostanut niitä yksi kerrallaan kirpparilta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei olisi tuolla alkuperäisellä hinnalla minunkaan lompakko raottunut :P Toivotan sinulle onnea ja menestystä noille kirpputoribongauksille, siitä saa ainakin oman lisäjännityksen elämään kun käy hämärimmätkin hyllyt läpi juuri niiden puuttuvien leffojen toivossa :D

      Poista