torstai 7. heinäkuuta 2016

Tarjous: Humble Star Trek Bundleja


Oletko suuri Star Trek -fani? Saako pelkkä ajatus Kirkin vienosta hymystä tai Picardin kaljun kiillosta housunpunttisi tutisemaan? Jos vastaus on kyllä, niin nyt sinulla on onnenpäivä, sillä Humble Bundlessa on kaksikin kappaletta Star Trek -aiheisua bundleja tarjolla. Tuttuun tapaan saat sen verran tavaraa tavaraa sen mukaan, mitä maksat, mutta hinnat pysyvät molemmissa 1-15 eurossa, ellet sitten vapaaehtoisesti halua maksaa enemmän.

Ensimmäinen näistä bundleista käynnistyi jo viikko sitten ja on voimassa vielä toisen viikon. Kyseessä on iso nippu PDF-muotoon talletettuja Star Trek -sarjakuvia. Maksamalla vajaan euron saat sarjakuvia 9 kpl, maksamalla yli keskiarvon maksetuista summista (n. kahdeksan euroa) 25 kpl ja 14 euroa maksamalla 35 sarjakuvaa. Jos maksat 23 euroa, saat vielä yhden painetussa muodossa olevan sarjakuvan.


Jos sarjakuvien lisäksi muunkinlainen Star Trek -asia kiinnostaa, niin tarjolla on myös Star Trek -lehtiä PDF-muodossa. Aivan kuten sarjakuvia niin lehtiä saat seuraavat määrät: eurolla 7 lehteä, noin 10 eurolla 18 lehteä ja 14 eurolla 25 lehteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti