torstai 18. elokuuta 2016

Playstation Plussan elokuun pelit

Alkaako Pleikkarin pelit loppumaan kesken? Jos tuollainen tilanne jostain kumman syystä on päässyt tapahtumaan, niin ei hätää. Nyt on nimittäin julkaistu taas seuravan kuukauden eli elokuun Playstation Plussan pelit. Rehellisesti sanottuna itseä kyseiset pelit eivät tällä kertaa paljoa kiinnostaneet (myönnetään etten monista ollut kuullutkaan), mutta jääpähän ainakin aikaa pelata vanhempia pelejä alta pois. Tuttuun tapaan tarjolla on vähintään kaksi peliä Playstation Vitalle, PS3:lle ja PS4:lle.

Tällä kertaa ilmaispelien joukkoon astuvat seuraavat pelit:

 • Tricky Towers (PS4)
 • Rebel Galaxy (PS4)
 • Yakuza 5 (PS3)
 • Retro/Grade (PS3)
 • Patapon 3 (PS Vita)
 • Ultratron (PS Vita, PS3, PS4)
 • Tom Clancy's EndWar (Lisätty)

Lisätty: Playstationilla huomasivat jälkikäteen, että Retro/Grade on ollut jo aiempana vuonna Plussa-pelinä ja hyvittääkseen mokansa ovat lisänneet ilmaispelien joukkoon nyt myös Tom Clancy's EndWar -pelin.

Lähde:

4 kommenttia:

 1. Jaa'a jälleen kerran päästään kategoriaan "saapa nähdä pelaanko mitään, mutta otanpa listalle talteen". :D Korkeintaan tuo Yakuza voisi ehkä kiinnostaa. Aikaisempaa pari tuntia pelasin ja sen enempää en sitä jaksanut. Tämän 5 osan tosin piti muuttaa joitain asioita kyseissä sarjassa niin ehkä sitä voisi kokeilla...kunhan ehtii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman sama täällä, että Jakutsa ainoa joka edes kiinnitti huomiota eikä sekään nyt mikään must peli ole. Kaikki ilmaiset pelit tottakai pelikirjastoon, eihän sitä tiedä vaikka myöhemmin kiinnostuisi pilipalipeleistäkin :D

   Poista
 2. No joo, ihan ok -valikoimalta vaikuttaa. Onhan tuolla nyt Yakuza, mutta Tricky Tower näyttää ihan mukavalta pikkupeliltä. Ei moitittavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Jakutsa oli itsellä ainoa sellainen minkä tiesin edes etukäteen niin ennakko-odotukset olivat hieman laimeat noista peleistä. Vähän tuntuu että tällä hetkellä Plussan ilmaispelejä suurempi etu on Storen puolella olevat pelitarjoukset. Aiemmin ilman Plussaakin sai kaikista jonkun alennuksen, mutta nyt tullut monia vastaan missä alennuksen saa vain Plus-jäsenet, joskin se ale on sitten reilusti suurempikin.

   Poista