perjantai 12. elokuuta 2016

Tarjous: Ubisoftin pelejä ilmaiseksi


Kuulutko ihmisiin, jotka tykkäävät ilmaiseksi jaettavista peleistä? Onko Playstation Plussan ja Originin ilmaispelit jo haettu, mutta haluat vielä lisää? Jos vastaus on kyllä, niin ei hätää sillä nyt myös Ubisoft osallistuu mukaan näihin ilmaisten pelien talkoisiin. Ubisoft täyttää tänä vuonna pyöreitä vuosia ja tämän vuoksi tarjoaa loppuvuoden ajan kuukausittain vaihtuvan ilmaispelin.

Pelit ovat PC-versioita ja pyörivät Ubisoftin Uplay-pelialustalla, joka on hieman samankaltainen pelien käynnistysohjelma, kuin Steam tai Origin. Tarjolla olevan pelin saa napattua pelikirjastoon esim. käynnistämällä Uplayn ja etusivulla pitäisi olla pelin mainosbanneri.

Millaisia pelejä tässä kampanjassa sitten on tarjolla? Ensimmäisenä kuukautena (jonka itsekin missasin) tarjolla oli Prince of Persia: The Sands of Time. Juuri tällä hetkellä siellä on Splinter Cell 16.8. asti, joten kannattaa hakea nopeasti jos kiinnostaa. Tämän jälkeen tilalle vaihtuu Rayman Origins, tasohyppely vuodelta 2011.

Alunperin vinkin tästä Ubisoftin ilmaispelihässäkästä sain asiantuntija Joonakselta, joten kiitokset ja terveiset hänelle, jos sattuu lukemaan! :-D

Uplayn voi ladata Ubisoftin sivulta:

2 kommenttia:

  1. hei apua, pitääkin avata uplay pitkästä aikaa :D! kiitos vinkistä ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu eipä mitään :) Uplayta tosiaan tulee Steamin valtakaudella vähemmän erikseen käynnistettyä, mutta ilmaiset pelit kelpaavat aina :D

      Poista