keskiviikko 17. elokuuta 2016

Katsottu: Mega Shark Versus Giant Octopus

Kirjastosta tuli napattua Zombie Apocalypsen lisäksi myös muita laatuelokuvia. Yksi näistä oli legendaariseen maineen saavuttanut Mega Shark Versus Giant Octopus. En muista olenko koskaan katsonut tätä loppuun saakka, joten pitihän sen ottaa vielä uusintakatseluun. Jos ei muun vuoksi, niin ainakin varoittavaksi esimerkiksi muille ihmisille.

Elokuvan täyttä rautaa oleva tarina kertoo siitä, kun kaksi esihistoriallista vesipetoa vapautuvat Alaskan ikijäistä nykyajan valtameriin aiheuttamaan tuhojaan. Suurikokoinen tappajahai rupeaa terrorisoimaan Yhdysvaltojen vesistöjä kun taas (myöskin suurikokoinen) mustekala hyökkää Japanin alueelle. Otuksia alkavat jahtaamaan meritutkija Emma MacNeil (Deborah Gibson) sekä tämän kouluaikojen opettaja Lamar Sanders (Sean Lawfor). Apua se saavat myös tohtori Seiji Shimadalta (Vic Chao), joka koittaa selvittää mikä omissa vesistöissä hyökkäsi Japanilaisten öljynporauslauttojen kimppuun.

Mitäköhän tästä elokuvasta osaisi sanoa, jotta ei kuulostaisi liian negatiiviselta. Elokuvan juoni ei tuo mitään yllättävää, näyttelijöiden suoritukset ovat mitäänsanomattomia, päähenkilön Emman ilmeiden vääntämiset melko jäätäviä, armeijan korkea-arvoiset upseerit tyhmyydessään ärsyttäviä, kahden päähenkilön "romanssi" on kuin ala-asteelaisen kynästä kirjoitettu ja samoin kaikki muutkin elokuvan dialogit. Tietokonetehosteet ovat lisäksi kuin 80-luvulta niin että pahaa ihan tekee. Jos positiivisia asioita pitää (väkisin) keksiä, niin Lamarin hahmo ei ollut häiritsevän huono ja Suomen maininta eräässä kohdassa on aina hauska yllätys. Suosittelen elokuvan katsomista edellisistä kehuista huolimatta lähinnä läppämielessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti