lauantai 13. toukokuuta 2017

Viimeinen mahdollisuus napata Alan Wake

Onko Xboxille ja Windowsille tehty Alan Wake sinulta vielä kokematta? Kyseessä on siis Suomalaisen Remedy Entertainmentin suhteellisen menestynyt toimintaseikkailupeli vuodelta 2010. Valitettavasti nykypelit tuovat monipuolisuudessaan mukana uudenlaisia ongelmia ja Alan Waken tapauksessa se tulee musiikkilisenssien muodossa. Aivan kuten monessa muussakin nykyajan pelissä, myös Alan Wakessa on käytetty tunnettujen bändien musiikkeja. Näiden kappaleiden käyttölupa päättyy tänä viikonloppuna ja sen jälkeen peli poistetaan kokonaan digitaalisista kaupoista, kuten Steamista. 

Pystyt toki edelleen jatkossakin pelaamaan Alan Wakea, jos se löytyy jo pelikirjastostasi, mutta uusien pelikopioiden ostaminen ei enää jatkossa onnistu. Nyt viikonloppuna Remedy järjestää vielä viimeisen Alan Waken alennusmyynnin, josta pelin on mahdollista ostaa parilla hassulla eurolla. Alennusmyynti alkaa lauantaina kello 20:00 Suomen aikaa.

Lähde:
https://twitter.com/remedygames/status/863012017833218049

Lisätty: Ale on nyt alkanut ja hinnat ovat siis seuraavat:

Alan Wake, 2.80 euroa
Alan Wake + AW Extras, 3.20 euroa
Alan Wake + AW Extras + AW American Nightmare, 3.70 euroa


Huom! Jos sinua kiinnostaa ilmaispelit, GOG:ssa ja Humble Bundlessa on pari peliä ilmaiseksi jaossa ja tarjoukset päättyvät tänään lauantaina. Eador: Genesis on ilmaisena klo 16 asti ja Dungeons 2 on ilmaisena klo 20 saakka. Joitakin tälläisiä pienempi pelitarjouksia ilmoittelen vain blogin Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/mikkoakinkiinnostaa), suosittelen liittymään seuraajaksi jos tämä on vielä tekemättä :)

2 kommenttia:

  1. Ärsyttäviä nuo lisensointikiemurat. Äsken tuli Alan Wake- alennus myös gogiin, laitoin ostoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä. Mm. Castle of Illusion katosi latauskaupoista melko nopeasti sopimussyistä. Scott Pilgrim vs the World poistettiin puolestaan niin perusteellisesti, että PS Plus jäsenet ei voi sitä enää ladata vaikka peli aikoinaan olikin ilmaispelinä. Pieni lohdutus on että tarkistin juuri tuon Castle of Illusionin tilanteen ja nyt se on palautettu Steamiin jee eli joskus tuo poisto ei olekaan täysin lopullista! :)

      Poista