lauantai 1. heinäkuuta 2017

Playstation Plussan heinäkuun pelit

Minulla alkoi juuri taas parin viikon kesäloma. Tätä juhlistaakseen Sony päätti antaa kaikille Playstation Plus -palvelun jäsenille ilmaispelejä. Pelit tulevat napattavaksi 4.7. eli tulevana tiistaina. Tällä kertaa peleinä ovat seuraavat mestariteokset:

 • Until Dawn (PS4)
 • Game of Thrones: A Telltale Series (PS4)
 • That's You (PS4)
 • Tokyo Jungle (PS3)
 • Darkstalkers Resurrection (PS3)
 • Don't Die Mr Robot (PS4 / PS Vita)
 • Element4! (PS Vita)

Tällä kertaa tarjolla on siis seitsemän peliä normaalin kuuden sijaan ja pelien tasokin tuntuu myös todella hyvältä. Until Dawn on tämän kuukauden vetonaula ja sitä pelanneena voin sanoa kyseessä olevan loistava peli. Telltalen pelitkin kiinnostavat paljon, mutta taidan jättää pelaamisen myöhemmälle ajankohdalle, kunhan olen katsonut varsinaista TV-sarjaa riittävän pitkälle. Ns. party-pelejä Plussan kautta on saanut harvemmin ja pikaisen Youtube-vilkaisun perusteella Jackbox-pelien kaltainen That's You vaikuttaa ihan hauskalta peliltä esim. illanistujaisiin. Tokyo Junglea en ole pelannut, mutta muistan että sitä hehkuteltiin aika paljon ilmestymisaikoinaan eli ei varmasti huono peli tuokaan, jos nurkista löytyy edelleen PS3. Kaikenkaikkiaan tämänkuun pelitarjonta vaikuttaa sangen erinomaiselta, mitä mieltä te muut olette näistä peleistä?

Lähde:

2 kommenttia:

 1. Nyt on monena kuukautena peräkkäin tullut ihan kelpoa tavaraa Plussasta. Game of Thrones ja Until Dawn heti lataukseen sekä Darkstalkers, koska Darkstalkers on ainakin itselleni sellainen jostain kumman syystä kunnioituksen saanut "klassikkosarja", vaikka hirveästi kokemusta ei kyseisestä pelisarjasta olekaan.

  Tokyo Junglen voisin ihan joskus ladata vain pikaisen kokeilun vuoksi. Kyseinen peli on aina näyttänyt omaan silmääni melkoiselta "eh" -tapaukselta, mutta nyt voin ainakin ilmaiseksi kokeilla, että onko tässä mielikuvassani mitään tolkkua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Darkstalkers ei sanonut nimenä minulle mitään, niin kurkkasin siitä joitakin videoita Youtuben puolelta. Jotenkin tuollainen piirrosmainen mätkiminen ei iske kuitenkaan minuun, mutta tottakai hyvä että Plussa-tarjonnassa jokaiseen makuun oli edes jotakin :)

   Poista