tiistai 18. joulukuuta 2012

Arvonta: Batman - Arkham Asylum

Ajattelin järjestää vielä ennen joulua yhden peliarvonnan ja tällä kertaa voittaja saa erittäin paljon suosiota saaneen Batman - Arkham Asylum -pelin Game of the Year -version, joka sisältää peruspelin lisäksi neljä Challenge Map -tehtävää. Pelissä Batman jää lukkojen taakse Arkhamin mielisairaalaan jossa moni hänen arkkivihollisista Jokerista lähtien ovat päässeet vapaaksi ja tarkoituksena olisi tottakai laittaa rosmot kuriin nyrkeillä, salapoliisitaidoilla sekä lukuisilla bat-välineillä.

Aikaa arvontaan osallistumiselle on ensi viikon tiistaihin (18.12.) kello 18:00 saakka. Sen jälkeen suoritan arvonnan samalla tavalla kuin aiemmissa arvonnoissa ja muutenkin samat ehdot pitävät tälläkin kertaa. Osallistuminen tapahtuu joko kirjoittamalla yhteystietonsa (sähköpostiosoite riittää) tähän postaukseen kommenttina tai (jos et halua yhteistietojasi julki niin) kirjoittamalla tähän nimensä/nimimerkkinsä ja ilmoittamalla yhteystiedot sähköpostiini (deltius@hotmail.com). Pelkkä sähköposti-ilmoittautuminen ei riitä. Lisäksi varaan oikeuden tehdä mahdollisia muutoksia arvontaan jos näen tarpeelliseksi, mutta toivottavasti tarvetta ei tule ja ilmoitan ainakin jos muutoksia tulee.

Peli vaatii Steam-tunnuksen, mutta jos sinulla ei ole sellaista niin sen voi rekisteröidä ilmaiseksi ja olen valmis neuvomaan pelin käyttöönotossa tarvittaessa. Jos olet kiinnostunut tietämään lisää pelistä, niin Peliplaneetan arvostelu löytyy osoitteesta:


ja Steam-sivu osoitteesta:


Pidemmittä puheitta, toivotan alla olevan aiemmin nauhoittamani videopätkän saattelemana kaikille osallistujille onnea arvontaan! :)

Lisätty: Jotta pelistä ei saisi ensimmäisen videon perusteella liian yksipuolista kuvaa (kyseessä oli challenge -tehtävä jossa on tarkoitus vain tapella) niin lisäsin myös toisen videon jossa pelataan varsinaista peliä 10 ensimmäisen minuutin ajan.Videot näkyvät paremmin jos ne aukaisee Youtube-sivulle alanurkissa olevista "youtube"-linkeistä.




Korjattu: Tarkensin tekstiä sen verran että yhteystiedoksi riittää ihan vaan sähköpostiosoite.

10 kommenttia:

  1. Voisihan tähän osallistuakin :)
    Eli nimimerkki: Fainttos
    Ja lähetän yhteystiedot etiäpäin.

    VastaaPoista
  2. Osallistuisin jos en olisi kyseistä peliä jo hankkinut :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos sinulta löytyy kumipuvuista tykkääviä tuttavia niin voittaessa pelin voi antaa joululahjaksi :D tällä kertaa peli on steamin aktivointikoodin muodossa joten sen voi helposti antaa eteenpäin ihan kirjoitetussakin muodossa.

      Poista
    2. tai jos ei tykkää tuosta pelistä niin sen voi antaa pahimmalle vihamiehelle/-naiselle :D

      Poista
  3. Aww shit, tää peli on mahtava. Tosin Arkham City on vielä parempi. Se lento-ominaisuus on niin cool♥

    emsofi@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo molemmat arkhamit ovat loistavia (joskaan cityä en ole vielä pelannu loppuun saakka mutta epäilen että menisi huonommaksi loppua kohti). tuo citykin tulee varmaan vielä joku päivä arvontoihin mutta nyt pelin valintaan vaikutti se kylmä tosiasia että itse sain asylumin reilusti edullisemmin :D

      Poista
  4. myllari.emilia@gmail.com

    Sais nyt kerranki onnetar suosia :( Iihana peli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kyllähän tuota mielummin pelaa ku batmanilta selkäänsä ottaa :D

      Poista
  5. Sansu osallistuu taasen. :)

    VastaaPoista