torstai 20. joulukuuta 2012

Tarjous: Humble Bundle 7


Taas on uuden Humble Bundlen vuoro. Aiheesta tietämättömille kyseessä on tarjous jossa pienemmän budjetin pelejä (ja niiden soundtrackeja ja muuta sälää) on kasattu yhteen ja ostaja saa maksaa niistä haluamansa summan. Minimihinta on 1 dollari mutta jos maksaa enemmän kuin maksettujen hintojen keskiarvo on (tällä hetkellä noin 5 euroa), saa kaupanpäälliseksi enemmänkin pelejä ja usein nuo bonuspelit ovat juuri paketin parhaimpia, toimien eräänlaisena houkuttimena maksaa suurempiakin summia.

Tällä kertaa nuo houkutinpelit ovat Dungeon Defenders kaikkine lisälevyineen (niitä on paljon) ja suomalaisen Almost Human Games -poppoon The Legend of Grimrock. Jo nämä houkutinpelit ovat tuon 5 euron arvoisia mutta kaupanpäälle saa vielä sellaiset pelit kuin Snapshot, The Binding of Isaac, Closure ja Shank 2 sekä dokumenttielokuvan Indie Game: The Movie.

2 kommenttia:

  1. Hmm... Ostin juuri Grimrockin ja mikään muu ei kiinnosta (paitsi Binding of Isaac, joka minulla jo oli entuudestaan). Joten eipä kaiketi mene hankintaan :D

    VastaaPoista
  2. muakaa ei ne muut kiinnostanu mutta ostin kuitenki antamismielessä nuo :D katselin steamin hintoja ja sen mukaan tuo dungeon defenders -paketti olisi 75% alennuksen jälkeenkin reilusti arvokkaampi kuin tuo koko paketti :)

    VastaaPoista