sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Pelattu: Super Mario World #1

Siitä alkaa olemaan jo pidempi aika kun viimeksi laitoin blogiini pelaamisvideota vanhemmista konsolipeleistä. Nyt ajattelin kuitenkin joulun kunniaksi aloittaa pelaamaan yhden suosikkitasohyppelypeleistä eli Super Nintendon Super Mario Worldin alusta loppuun. Ei kannata kuitenkaan ihmetellä jos mokailen pahasti etenkin myöhemmissä kentissä, viime pelikerrasta on jonkin verran aikaa. Olisin myös kiinnostunut kuulemaan palautetta kommenttiosiossa että onko näille pelivideoille kiinnostusta vai keskitynkö blogissani fiksumpiin juttuihin?
:-D


2 kommenttia:

  1. On kiinnostusta! Tää kattelee aina :D etenki ku tää se peli mitä lapsena myös pelannut, ei vaan ole vieläkään löydetty tät peliä. Sillä aikaa voin kattella näit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tosi kiva kuulla että katsojiaki on :) eilenki olis pitäny pelata SMW:tä yksi maailma eteenpäin mutta eräs toinen peli piti otteessaan melkeen koko päivän ja osan yötäkin niin "ei kerenny" :D koitan saada sekä videon että jutun tästä mysteerisestä pelistä X ulos kuitenkin jo tämän päivän puolella.

      Poista