torstai 13. joulukuuta 2012

Tarjous: Legend of Zelda - Skyward Sword Special Edition


En paljoa ole mainostellut Wii:n pelejä (ellei kyseessä ole ollut multiplatform -peli jonka tarjoukset koskevat jokaista versiota) niin tehdään siihen pieni poikkeus etenkin kun pidän kovasti Zeldoista. CDON.COM mainostaa myyvänsä tänä päivänä Legend of Zelda - Skyward Swordia alennettuun hintaan ja hinta on noin 25.00 euroa (+ toimituskulut 2.95 euroa) osoitteessa


Kannattaa kuitenkin huomata ettei CDON.COM ole ainoa paikka jossa peliä myydään tuohon hintaa, sillä VPD:ssä samaista peliä myydään 26,40 eurolla ja toimituskulut sisältyvät hintaan.

3 kommenttia:

 1. Minäpä pulitin tuosta mahtavasta pelistä ja sen erikoisversiosta sen koko hinnan silloin kun se ilmestyi :3 Hyvä peli on, vaikka tarina olikin ehkä asteen lame.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haluaisin itekki monet nintendon exclusive-pelit, kai tämä menee vielä joskus wiin hankkimiseksi. harmittaa että twilight princesskin olis kyllä gamecubelle mutta niin ryöstöhintaan ettei sitä viitsi hankkia. täytyy alkaa pläräilee joskus käytettyjä wii-laitteita kunhan wii-u yleistyy. ja virtual consolen tarjonta houkuttelee myös :)

   Poista
  2. Jos vain jotenkin saat käsiisi Wiin niin suosittelen kyllä lämpimästi näitä Zeldoja, ne on kyllä aivan mahtavia pelejä 8)

   Poista