perjantai 21. kesäkuuta 2013

Pelattu: Batman - Arkham Asylum #1

Alkavan juhannuksen kunniaksi Batman veti ihonmyötäisen kumipukunsa päälle ja lähti mökkeilemään hyvän ystävänsä Jokerin kanssa Arkhamin vankimielisairaalaan. Jokeri kuitenkin kaikkien suureksi yllätykseksi pääsee pakenemaan seurastaan Harley Quinnin avustuksella ja jonkun pitäisi tottakai lähteä ottamaan miestä kiinni. Ensimmäisellä kerralla Batman kohtaa edellämainittujen henkilöiden lisäksi mm. Victor Zsaszin ja ison määrän perusvankeja. 

Kuten aiemmin ilmoitin niin tämä on ensimmäinen osa videosarjaa jossa pelaan Arkham Asylumin alusta loppuun vaikeimmalla vaikeustasolla ettei menisi ihan liian helpoksi. En ole pelannut tällä vaikeammalla aiemmin joten luvassa on useitakin turpaansaamis- ja jumitteluhetkiä joten ymmärrystä kiitos! :-D Ensimmäinen osuus oli vielä melkoista hapuilua kontrollien kanssa kun aiemmasta pelaamiskerrasta oli jonkin verran aikaa mutta jospa taidot tuosta kehittyisivät pikkuhiljaa. Selittelyt kuitenkin sikseen joten here we go!


3 kommenttia:

 1. Tämän Arkham Asylumin alku on loppujen lopuksi aika jännä... Hiljaista kävelyä ja sitten päästääkin vauhtiin! Erittäin hyvä alku, vaikka tarinallisesti peli alkaa ehkä liiankin vauhdikkaasti. Toisaalta liiallisen hidas tarina taas on puuduttava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ole hirmu syväluotaavaa analyysiä tehnyt tästä pelistä mutta minusta tässä pelissä vaihtelee hyvin se toiminnan ja rauhallisten osuuksien suhde. jos vangit olisivat kokoajan hyppimässä reppuselkään niin siinä ei kerkeisi harrastamaan ollenkaa sitä ympäristön tutkiskelua joka on arkhamin vankilassa oma hauskuutensa kun sieltä löytyy vaikka mitä salareittejä :)

   Poista
  2. Todellakin vaihtelee! Ja kyllä itsekin olen noita salareittejä etsinyt ja jopa muutaman huomion ottanut tulevaan Arkham Originsiin ;)

   Poista