perjantai 7. kesäkuuta 2013

Uusia pelejä Playstation Plussaan

Nyt alkaa menemään jo hieman naurettavaksi, joskin kivassa mielessä. Playstation Plussaan tuli kesäkuuksi ilmaiseksi mm. Kingdoms of Amalur, ICO and Shadow of The Colossus sekä Demon's Souls. Jo nuo pelit tekisivät pelikesästä sellaisen ettei ulos pahemmin tarvitsisi mennä, mutta there's more! PS Plussan pidemmän aikavälin pelit vaihtuvat nimittäin nyt 12.6. ja siellä on luvassa taas muutamia herkkuja joita ovat:

 • X-COM: Enemy Unknown
 • Uncharted 3: Drake's Deception (Single Player)
 • Little Big Planet Karting

Lähde:
http://blog.eu.playstation.com/2013/06/07/playstation-plus-more-new-games-coming-your-way

2 kommenttia:

 1. JES JES! En ole kerennyt näistä kesäkuun peleistäkään pelaamaan kuin vasta Demon's soulsia ja Rayman Originsia ja nyt tulee jo tuollaisia pelejä! Nyt en edes enää tiedä mitä peliä aloittaisin tahkomaan seuraavaksi! Ehkä tuo karting? En osaa sanoa, koska kaikki hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuossa kyllä pelaajia hemmotellaan :) Valitettavasti en ole kerennyt pelaamaan PS3:lla nyt kauheasti kun (Super Mario Sunshinen ja Alicen lisäksi) PC:llä on parikin peliä meneillään (esim. Alan Wake, Worms Reloaded ja Assassin's Creed)ja päivittäin on harmillisen rajallinen määrä aikaa noille peleille. Täytyy ajatella "myönteisesti" että omistan jo Uncharted 3:n, PC-versiona X-Comin ja tuo Karting taisi saada hieman kehnot arvosanat niin ei ole niin suuri kiire noiden kanssa :D Mutta siis jos nuo pelit ovat entuudestaan tuntemattomia niin itse suosittelisin aloittamisen Unchartedilla :)

   Poista