sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

TRMP:n striimausmaratoni alkaa tiistaina

Darkblade jammailee Conroy Bumpuksen
tahdissa. (mad skillz animoinnissa tiedän)
Real Men's Playground eli tuttavallisemmin TRMP on suomalainen ryhmä joka tuottaa pelialan sisältöä kuten uutisia, arvosteluja, video- ja podcast -ohjelmistoa sekä suorana lähetyksenä tapahtuvia pelistriimauksia. Ryhmän toiminta täyttää 11.6. kunnioitettavat kolme vuotta ja järjestää tapahtuman kunniaksi viisi vuorokautta kestävän maratoonistriimin. Maratoonin aikana pelataan pelejä ilman taukoja, keskustellaan henkeviä sekä haastatellaan vierailevia tähtiä.


Striimaajina ja co-hostaajina toimivat TRMP:n vakiokalustosta mm. Vimis, Arzga, Jupe, Mordos, Peipposka, Hasis, Darkblade, Niku, Artemis, Kynis, Perkele, Reiveni, Thearah ja monet muut. Vieraina ovat mm. maratoniryhmä Paskat Maalarit, Ari Koivunen, MoonTV:n Jarkko, Verjnuarmu, Nelinpelin Jason, Turtza jne. Lisäksi yleisön osallistuminen chatin puolella ei ole pelkästään sallittua vaan myös suotavaa.

Maratoni alkaa tiistaina kello 18:00 Vimiksen ja Paskojen Maalareiden New Super Mario Bros. U:lla sekä Nintendo Landilla ja kestää aina sunnuntai-iltaan kun Niku, Darkblade ja Hasis pelaavat Feziä. Tarkempi aikataulu löytyy osoitteesta


ja jos TRMP on entuudestaan tuntematon niin kannattaa tutustua heidän toimintaan ryhmän verkkosivulta osoitteessa

http://www.trmp.fi

Itse maratooni näkyy osoitteessa:

http://www.twitch.tv/trmpfi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti