maanantai 25. marraskuuta 2013

Battlefield 4:n tupla-XP viikko

Vähän aikaa sitten julkaistiin erinomaisen Battlefield -pelisarjan osa numero neljä, joka sekin on ollut mielestäni erinomaista tiimipohjaista räiskintää. Julkaisu ei tapahtunut kuitenkaan täysin ongelmitta, vaan peliä on vaivannut ikävät lastentaudit, joiden vuoksi peli on kaatunut monesti tai yhteydet palvelimelle katkenneet. Nyt pelin tekijät haluavat hyvittää pelaajille heidän kokemaa vääryyttä julkistamalla tapahtuman nimeltä Battlefield 4 Player Appreciation.

BF4PA on käytännössä sama asia kuin BF3:ssa oli tupla-XP-viikonloppuja sillä erolla, että tällä kertaa tapahtuma ei kestä yhtä viikonloppua, vaan koko viikon. Tarkemmin ottaen tapahtuma alkaa tämän viikon torstaina ja päättyy seuraavan viikon torstaina. Ideana on se, että pelaaja kerää taisteluissa kokemuspisteitä ja otteluiden loputtua nämä pisteet tuplataan. Toivotaan nyt vaan, että peli pysyy pystyssä ottelun loppuun saakka... :)

Tuplapisteviikon lisäksi tarjolla on muutakin herkkua. Jos kirjaudut peliin 5.12, saat avattua hahmollesi M1911 -pistoolin kiikaritähtäimen, jolla on 3-kertainen zoomi. Kannattaa toki muistaa, ettei M1911 -pistooli ole oletuksena avattuna, vaan sen avaamiseksi pistooleilla joutuu räiskimään ensin 34.000 kokemuspisteen edestä. Kiva lisä silti ainakin tulevaisuutta ajatellen.

Lähde:

3 kommenttia:

 1. Onhan toi ihan kiva ele, mutta ite en ole koskaan ymmärtänyt näiden tupla-XP -juttujen viehättävyyttä - ihmiset on niin kärsimättömiä. Olisivat nyt edes antaneet yhden kenttäpaketin ilmaiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi mielestäni kätevä soveltaminen tuossa on että jos on jotain "epämieluisia" päivityskohteita (esim. omalla kohdalla reconin taidot, pistoolit tai kranaatit) mutta haluaa ne silti päivittää esim. myöhemmin saatavien osien vuoksi niin tupla-xp:llä se piina on edes puolet lyhyempi :D lisäksi EA:n kannalta tuo xp-vaihtoehto on ymmärrettävämpi koska he eivät menetä siinä mahdollisia tuloja toisin kuin karttapaketeissa. Itse en tosin harmittelisi jos olisivat tehneet hyvitykseksi edes uusintaversion Damavand Peak -kartasta (jota ei jostain käsittämättömästä syystä ole otettu Second Assault -dlc:hen vaikka surkean Metron on otettu mukaan).

   Poista
 2. Totta kyllä, en ole ajatellut asiaa tolta kantilta, elikkäs taidan myös ottaa ton Reconin tehokäyttöön viikoksi...vaikkakin tarkka-ampujat ovat poikkeuksetta moninpelien epämielyttävin ryhmäluokka:D Onhan se tosiaan ymmärrettävää EA:n/bisneksen kantilta katsottuna, mutta jos peli on ollut nyt kuukauden päivät enemmän tai vähemmän epävakaa, niin luulisi olevan paikallaan vähän parempikin hyvitys.

  VastaaPoista