lauantai 9. marraskuuta 2013

Tarjous: Battlefield 4, Batman: Arkham Origins ja muita pelejä halvalla


Sain toveriltani Sansulta erinomaisen vinkin uudesta pelien verkkokaupasta G2A.COM. Sivustolla on käsittämättömän alhaisia hintoja jopa uutuuspeleillä ja rehellisesti sanottuna olin skeptinen että voiko tämä olla totta mutta 37 euroa maksava Battlefield 4 Premium sekä 17 euroa maksava Batman: Arkham Origins houkutteli niin paljon että pakkohan sitä oli kuitenkin koittaa. Jännitys hipoi jo pilviä tilausvaiheessa mutta lopulta ruudulle ilmaantui aktivointikoodit peleihin jotka testaamisen jälkeen vielä toimivatkin Steamissa ja Originissa, Yeehaaw!

Sivustolta löytyy ainakin seuraavanlaisia pelitarjouksia:

  • Alice Madness Returns: 8.00 euroa
  • Battlefiel 3 Premium Edition, 29.00 euroa (emopeli ja kaikki lisäosat)
  • Battlefield 4,  40.00 euroa (pelkkä emopeli)
  • Battlefield 4 Premium, 37 euroa (kaikki lisäosat ilman emopeliä)
  • Battlefield 4 Premium Edition, 75.00 euroa (emopeli ja kaikki lisäosat)
  • Batman: Arkham Origins, 17.00 euroa (tarjous mennyt umpeen)

Mainitsemani versiot ovat ns. Global-versioita eli sellaisia joiden pitäisi toimia ongelmitta Suomessakin. Sivustolta löytyy myös ns. Venäjän versioita jotka ovat vielä piirun verran halvempia, mutta saattavat vaatia ylimääräisiä kikkailuja toimiakseen. Keskityn G2A.COM:n mainosteluissa vain näihin Global -versioihin jotta pelit varmasti toimivat.

G2A.COM palkitsee käyttäjiä pienellä korvauksella, jos nämä saavat houkuteltua sivustolle uusia asiakkaita. Jos haluat antaa minulle pienen tuen blogissani tapahtuvasta tarjousten ilmoittelusta, niin rekisteröidy palveluun tämän osoitteen kautta. Vastaavasti voit itsekin mainostaa sivustoa eteenpäin tuttavillesi ja saat heidän ostoksista korvauksen. Lisätietoa palkkiojutusta löytyy osoitteesta:


Harkitsen myös Greenman Gamingissa olevaa melko vastaavanlaisen toiminnon hyödyntämistä jatkossa. Tarkoitus ei ole kuitenkaan alkaa tekemään tätä tarjouksista ilmoittelua rahan vuoksi, mutta koska ilmoittelen niistä muutenkin, niin sama kai siinä ohessa on (toivottavasti) saada muutaman euron korvausta vaivannäöstä ja ajan käytöstä.

Kiitän jo etukäteen Teitä, jotka toivottavasti tukevat peliostosten yhteydessä minua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti