lauantai 23. marraskuuta 2013

Tarjous: Loppuviikon pelitarjouksia


Viikonloppu lähestyy ja sen kunniaksi netissä pyörivät pelikaupat julkaisevat uusia tarjouksia, joten tässä niistä muutamia uusia. Tarjolla on niin ilmaispelattavaa, flippereitä kuin formuloitakin.

Steamissa on tänä viikonloppuna Rage -peli ilmaiseksi pelattavissa ja halutessaan sen saa ostettua omaksikin 5.00 eurolla. Jos puolestaan realistinen räiskintä/sotilassimulaatio kiinnostaa, niin Arma 2 löytyy 2.00 eurolla tai lisäsisältöineen 6.00 eurolla.

Torstaina julkaistiin uudet Humble Bundle Weeklyn pelit ja tällä kertaa tarjolla on Pinball FX2 -flippereitä. Maksamalla vähintään dollarin saat viisi pöytää ja maksamalla vähintään kuusi dollaria saat vielä kolme lisää. Myös heidän Humble Bundle Storen sivulla julkaistii illalla uusia pelejä ja niiden joukosta suosittelen esimerkiksi Giana Sisters Twisted Dreams -bundlea, jossa tämän loistavan tasohyppelyn ja sen lisäosan saa 5.40 dollarilla eli 4.00 eurolla.

F1 2013 -pelin saa nyt lauantaihin kello 1:00 (yöllä) asti 16.00 eurolla G2A.COM:sta. Muilla sivustoilla kyseisen pelin hinnat näyttävät lähtevän 45 eurosta ylöspäin, joten nyt sen saa edullisesti, jos aihe vain sattuu kiinnostamaan.

Tarjousten seuraaminen ja niistä ilmoittaminen vaatii minulta päivittäin jonkin verran aikaa ja vaivaa. Jos olet löytänyt ilmoitusteni kautta hyviä tarjouksia ja haluat jotenkin kiittää asiasta, niin en pahastu jos rekisteröidyt G2A-palveluun minun linkin kautta täältä. Toimenpiteestä ei ole sinulle mitään haittaa, mutta itse saan G2A.COM:lta pienen hyvityksen. Kiitokset jo etukäteen kaikille, jotka rekisteröityvät palveluun tuon linkin kautta :)

Lisätty:

Greenman Gaming* -sivustolla on vuorokauden kestävänä tarjouksena Sega Mega Drivelta tutun Mikki Hiiri -pelin Castle of Illusion remake, jonka saa alennuskoodilla GMG25-DW6L1-6XGZ9 niinkin halpaan hintaan kuin 6.55 euroa. Mainittu 25% alennuskoodi toimii myös moniin muihin GMG:n peleihin.

* Kun kirjaudut mainitun linkin kautta sivustolle ja ostat vähintään 2.00 euron edestä jotain, GMG-tilillesi lisätään 2.00 euron edestä virtuaalista rahaa jolla voit ostaa myöhemmin uusia pelejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti