torstai 21. marraskuuta 2013

Tarjous: Civilization V -sisältöä halavalla


Olen viimeisen vuoden kehuskellut Greenman Gaming* -sivustoa nykyään jopa Steamia paremmaksi tai ainakin edullisemmaksi pelikaupaksi heillä olevien tarjousten ja erityisesti alennuskoodien ansiosta. Nyt näillä tarjouoksilla hemmotellaan ainakin Civilization V -pelaajia, kun esimerkiksi Steamissa 30 euron hintaan myytävää Brave New World -lisälevyä tarjotaan 8.20 euron hintaan.

Alhainen hinta perustuu siihen, että lisälevy on itsessäänkin jo edullinen ja siihen voi käyttää vielä 20% alennuskoodia GMG20-ODON7-FLUA7, jonka jälkeen hinta putoaa mainittuun summaan. Alennuskoodi on voimassa perjantaihin kello 17:00 asti ja koodia voi koittaa yhdistää myös muihin GMG:n tarjouksiin.

Civilization V -sisällöstä koodilla pitäisi saada ainakin seuraavat:

 • Civilization V, 6.00 euroa
 • Civilization V: Gold Edition, 8.35 euroa
 • Civilization V: Gods & Kings, 6.00 euroa
 • Civilization V: Brave New World, 8.20 euroa
 • Civilization V: Scrambled Continents, 1.45 euroa

* Kun kirjaudut mainitun linkin kautta sivustolle ja ostat vähintään 2.00 euron edestä jotain, GMG-tilillesi lisätään 2.00 euron edestä virtuaalista rahaa joilla voit ostaa myöhemmin uusia pelejä.

5 kommenttia:

 1. Jahans, just viikko pari sitten tuli ostettua Brave New World 30 egen hintaan .. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista! :D Minulla toveri mainosteli Civiä pari viikkoa sitten mutta jätin ostamatta tuon Braven juurikin korkean hinnan vuoksi. Nyt lähti heti tilaukseen vaikken välttämättä heti olekaan pelaamassa... hinta kun ei varmaan heti ole putoamassa tuosta alemmas :)

   Poista
  2. Noo, eipä se mittään, rahhaahan se vaan on.. :D Pitääpä nyt kavereille tuota vinkata niin pääsis joskus jollain poppoolla pellaamaan. :)

   Poista
  3. Nii no pitää ajatella positiivisesti, kun kerta materialistisen levy version oikein pisti siihen hintaan, niin saahan sitä hivellä ja tuli siinä mukana joitain asioita selkeyttävä ohjevihko :)

   Poista
  4. Nänni: Joo silleen tuo on tottakai paljon hauskempaa. Minua koitettiin houkutella kanssa tuossa viikko sitten tiimipelaamaan, mutta olen vielä niin alottelija etten kehdannut vielä mennä nolaamaan itseäni... mutta ehkä vielä joku päivä :D

   M454: Joo tuo on kyllä ihan hyvä peruste sille lisähinnalle että saa ne fyysisen pelin lisähärpäkkeet, erityisesti kun nykyään ne ovat melko harvinaisia. Ostin joskus aikoja sitten Civilization 2:n niin siinä oli kanssa upean paksu manuaali mukana, ei ne vaan nykypäivänä tuollaisia... :)

   Poista