sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kirpputorit: Marraskuun löydöksiä

Taas olisi aika tehdä pientä yhteenvetoa, mitä Kuopion kirppareilta on tullut napattua matkaan. Mukana on niin elokuvia, yksi TV-sarjan boxi ja konsolipelikin eli vähän niinkuin jokaiselle jotain. Löydökset on tehty kahdelta Kuopion parhaalta (no ainakin suurimmalta) kirpputorilta eli Citypörssistä ja Kirpparilla.fi:stä.

Ensimmäinen löydös on Playstation 2:n legendaarinen peli Kingdom Hearts, jota tulee kirppareilla vastaan suhteellisen harvoin. Löysin kyseisen pelin kyllä joku aika sitten, mutta kyseinen yksilö ei harmikseni toiminut alkuvalikkoa pidemmälle. Tällä kertaa minulla ei ollut testausta varten (kytkettynä) PS2-yhteensopivaa konsolia, mutta ainakin tietokoneen DVD-aseman kautta emulaattoriohjelmalla se näytti käynnistyvän ja se oli ihan riittävä todistus toimivuudesta itselleni. Hintaa tälle löydökselle kertyi 8.00 euroa.

Elokuvapuolella tällä kertaa tuli vastaan Thor, jonka juuri julkaistu jatko-osakin pyörii tällä hetkellä teattereissa. Supersankarielokuvat ovat olleet kuuma juttu (tai ainakin paljon käytetty rahanlypsylehmä) viime vuosina ja kuuluu kai yleissivistykseen nähdä näitä elokuvia. Thor on muutenkin tuntemattomampi hahmo niin päätin ostaa tämän sivistääkseni itseäni. Toinen syy ostamiselle eli mielestäni edullinen, vain 4.50 euron hinta tästä vain pari vuotta vanhasta leffasta.

Frida oli toinen elokuvalöydös, jonka ostamista olen harkinnut melkein aina kun kyseinen leffa tulee vastaan. Olen nähnyt kyseisen elokuvan aiemminkin, mutta tapahtumia en muista tarkkaan, joten sen voi hyvinkin katsoa vielä toistamiseen kun haluaa nähdä jonkun rauhallisemman leffan. Tämä lähti huimalla yhden euron hinnalla.

Viimeisenä, joskaan ei (toivottovasti) vähäisimpänä on Haven -nimisen televisiosarjan ensimmäinen tuotantokausi. Pakko myöntää, etten tiedä tämän sarjan sisällöstä tai laadusta paljoa mitään muuta kuin mitä kansiteksteissä kerrotaan ja että toveri kehui tätä juuri muutamaa päivää aiemmin puhuessamme Sanctuary -sarjasta. Hinta oli vaivaiset 5.00 euroa, joten sama oli ostaa testattavaksi.

Siinäpä nuo viime aikojen hankinnat. Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, lisää on tulossa taas sitten joskus tulevaisuudessa. Parempi tietysti olisi, jos näin ei tulisi käymään, jotta kerkeää katselemaan ja pelailemaan aiempiakin pois :)

2 kommenttia:

  1. Vau! Olipa löydöt :D Thor:sta kuulisin myös sitten katsomisen jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voipi hyvin olla että toiveesi toteutuu aivan tässä lähitulevaisuuden aikana :)

      Poista