sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Tarjous: Mass Effect Trilogy


Ilmoittelin eilen uudesta pelikauppatuttavuudesta nimeltä G2A.COM josta löytyi pelitarjouksia naurettavan alhaiseen hintaan. Tällä kertaa kyseisellä sivulla on tarjouksessa Mass Effect Trilogy 8.00 euron hintaan. Paketti sisää tämän loistavan pelisarjan kaikki kolme pääosaa sekä kaksi DLC:tä ensimmäiseen osaan: Pinnacle Station ja Bring Down the Sky. Pelit asentuvat EA:n Origin-palveluun, ei Steamiin.


Tarjousten seuraaminen ja niistä ilmoittaminen vaatii minulta päivittäin jonkin verran aikaa ja vaivaa. Jos olet löytänyt ilmoitusteni kautta hyviä tarjouksia ja haluat jotenkin kiittää asiasta, niin en pahastu jos rekisteröidyt palveluun minun linkin kautta täältä. Toimenpiteestä ei ole sinulle mitään haittaa, mutta itse saan G2A.COM:lta pienen hyvityksen. Kiitokset jo etukäteen kaikille, jotka rekisteröityvät palveluun tuon linkin kautta :)

Lisätty:
G2A.COM ilmoitti, että kyseinen peli on loppunut kesken ja että uusia pitäisi tulla 72 tunnin sisällä. Tämä on vain oma veikkaukseni mutta luulisin, että jos olet jo maksanut pelin ja tarjousaika kerkeääkin menemään umpeen ennen kuin uusia pelejä tulee lisää, niin pelipaketin saa silloinkin tuohon tarjoushintaan.  

3 kommenttia:

 1. Holy crap tuo hinta on kyllä jo todella edullinen :O Toivottavasti tulee vielä takaisin alennukseen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... nyt menee niiiiiiin edelleenmyyntiin omat levyversiot kyseisistä peleistä kunhan nuo sähköversiot vaan tulevat :) Harmi että se peli poistui jo ns. päivän tarjouksesta mutta ilmoittelen kuitenkin sitten vielä miten tuon kanssa kävi että sainko pelin.

   Poista
  2. Kerkesin olemaan jo hyvin huolestunut kun peli tuntui olevan pitkänkin aikaa loppunut mutta nyt se oli tullut ja sain pelitrilogian tosiaan 8 eurolla muahahahaahah! :D \o/

   Poista